Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Részletes számlát szeretnék...

Részletes számlát szeretnék kérni. Így működhet?

Figyelt kérdés
Van a telenornál egy előfizetés az én nevemen, de a készülék nem nálam van, a számlát sem én fizetem. Szeretnék egy részletes számlát, úgy hogy akinél a telefon van ne tudjon róla (ne kapjon se sms-t, se a számlán ne jelentkezzen). Ez lehetséges?
2011. szept. 27. 11:26
1 2
 1/11 MarySue válasza:
Én úgy tudom, lehetséges. Természetesen a szolgáltatónál járj utána első körben.
2011. szept. 27. 11:39
 2/11 bp1985 ***** válasza:
A számla is hozzád megy? Amúgy kérhetsz, ha hozzád megy.
2011. szept. 27. 12:50
 3/11 A kérdező kommentje:
nem, a számla nem hozzám jön, hanem ahhoz aki használja a telefont
2011. szept. 27. 13:06
 4/11 MarySue válasza:
Akkor úgy szerintem nem fog menni, hogy külön kapj részletes számlát, de hát ki tudja?
2011. szept. 27. 13:19
 5/11 bp1985 ***** válasza:
A részletes számla is ugyanoda megy, ahova a rendes. De miért akarsz te mást ellenőrizni? Ez egy flotta? Mert ott van az, hogy más a számlázási cím, mint a tulajdonos címe.
2011. szept. 27. 13:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem csak a flottánál van olyan. A számlatulajdonosnak nem kell megegyeznie a számlafizetővel, ezt bárki kérheti. Papír alapon semmi esetre sem tudod úgy, hogy nem tudják meg. Ha beregelsz a Telenor Online-ra a telószámmal és a megadott 6 számjegyű jelszóval ott nyomon tudod követni. Ha esetleg nem látod akkor kérni kell a 1220-as ügyfélszolgálaton!
2011. szept. 27. 13:32
 7/11 A kérdező kommentje:

igen, flotta

nem kell, hogy kiküldjék postán, nekem az is jó, ha ideadja az ügyintéző a kezembe.

tudnom kell...

2011. szept. 27. 14:05
 8/11 bp1985 ***** válasza:
Neked nem fogják kiadni. Gondolom nem is vagy a cégnél kapcsolattartó. De hívd fel a 1220-at, és kérdezd meg.
2011. szept. 27. 14:25
 9/11 A kérdező kommentje:

ennél egy kicsit bonyolultabb.

én egy dolgozó vagyok és egy családtagom (vagy akárki) csatlakozhatott a flottához. én kötöttem a szerződést az én nevem alatt fut minden pl. a díjfizetés is, sőt már erre a számra telefont is vettem. szóval nem egy szokványos flotta, ezért sem tudom igazán, de gondoltam hátha van itt valaki, aki a telenornál dolgozik :)

2011. szept. 27. 14:32
 10/11 bp1985 ***** válasza:
Mondom, hívd fel a 1220-at, és kérdezd meg őket. De a részletes számlát nem te fogod kapni, hanem a számlafizető. Magyarán nem a te, hanem az ő címére érkezik. A telenor online megint nem jó, mert ő kap egy sms-t, hogy belépett.
2011. szept. 27. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!