Elméletben működhet? (SŰRGŐS! )
Ennyire azért nem egyszerű.
Legkisebb keverőket már 20 körül kapsz, nagyjából ennyit tudnak.
Néhány ellenállás...poti...Ki tudja, milyen jel megy be, pláne milyen jön majd ki... ez így nem igazán fog menni.
Oldd meg a problémádat számítógéppel, laptoppal. Sok ilyen keverőprogram létezik. Ez lenne a leggyorsabb és legolcsóbb.
Ha mégis hardveres megoldásra lenne szükség, vegyél működőképes áramköröket, ezeket egyszerűen összerakhatod (persze azért nem nulla tudással :)
Szerintem értem a logikádat de ettől ez egy kicsit bonyolultabb...
Szóval mi alapján is szeded szét a magas közép és alacsony szinteket?
Egy kis segítség:
ööö hát ellenállásokkal... pl így: csak nemtudom, hogy mekkora ellenállásokat tegyek?
Ez oké.. eddig értettem én is de ettől még mitől lesz a magas magas vagy a mély mély? Szóval arra gondolj hogy nem egyen áramot viszel át. A te kapcsolásoddal ha nagyon elvileg nézzük akkor ugyan az a zene szólna 3 különböző hangerőn.
A hangváltó már jobb tipp de az nem egy ellenállásból áll.
Kis segítség:
Nem a kedvedet akarom elvenni ha bele ásod magad akkor előbb utóbb megcsinálod, de szerintem nem 3 nap alatt.
Jobban jársz ha veszel egyet készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!