Segítséééég? Mit tegyek
Figyelt kérdés
tudom h ne midevaló kérdés de tudom itt biztos megnézik mert nagyon sürgős és kétségbe vagyok esve. szóval, ma vettem egy mp4-et. minden szép és jó volt, bele tettem a telóm 2 gb.s kártyáját ment lejátszott mindent. adtak hozzá egy másikat is ami gyárilag az öve, az 4 gb-os, de arra mikor rátettem néhány dolgot és megpróbáltam lejátszani mindig lefagy az mp4 és se kép se hang.mit tehgyek??2011. márc. 20. 15:46
1/5 anonim válasza:
vidd el szervizbe és ne "tehgyél" semmit.
2/5 anonim 

válasza:

Ha visszaviszed úgyis azt fogják mondani hogy ne tedd bele ha nem jó vele.
Max a boltban ki lehet próbálni hogy milyennel jó, és vehetsz olyat.
3/5 anonim 

válasza:

Nem támogatott.Próbáld leformázni!
4/5 anonim 

válasza:

Gondolom nem kezeli a cucc az SDHC kártyát, azaz semmit, ami két gigánál nagyobb. Tedd vissza a régi kártyát, ha azzal megy, akkor sajnos ez a helyzet és utólag nem tudsz reklamálni (mivel a csomagoláson rajta volt, hogy csak SD-t visz, de akkor még nem tudtad, mi az...)
5/5 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok az sd kártya fogalmával. mind a kettő micro sd kártya...de mind1 visszavittük. hibás volt mivel 4 gbre volt kiírva de csak2 gbs volt. kicserélték.
2011. márc. 22. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!