Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséééég! Van egy fiú, akivel már másfél éve járok. Néha már nagyon idegesítő! Ilyenkor ti mit tesztek? (több lent)
Dobd ki azt az állatot a büdös ....
Ne haragudj, de ilyen a kedvem most:)
Mi az, hogy néha kedves veled??
Van alapja annak, hogy megfenyegette a haverod vagy csak féltékeny és ...
Az ilyen nem fog megváltozni!
"nyáron a legjobb haverommal 2szer talkoztam vele meg csak1szer"
bassza meg, azért ez nekem is rosszul esne. 3 hónap alatt csak egyszer tudtál a barátodra időt szakítani????? hány évesek vagytok? és nem mentség az, hogy fiús vagy, mert én is, ahhoz képest mégse lennék képes ilyen magasról tenni a barátomra... biztos, hogy szereted te még?
13 vagyok és ő is...azért nem talkoztam vele, mert rohadtul fájt hogy úgy beszélt velem pedig semmi oka nem volt rá! és ő mit tett annak érdekében h talkozzunk??? mert akkor is én hívtam föl h találkozhatnánk, és ő még arr a sem volt képes h megkérdezze h mizujs!!! bár amikor azt mondta h valójában én nagyon kocka vagyok , na akkor elszakadt a cérna! szted nem a fiúnak kéne elhívni a lányt ??? és csak a használható véleményeket szeretném látni, ami jóis valamire!!!
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!