Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy van a PSP kicsippelése...

Hogy van a PSP kicsippelése (kiflashehlése)?

Figyelt kérdés

Mennyiért és hol csinálják meg?

Ezzel veszt valamilyen funkciót a PSP?

(mármint haveromnak a ps2jük ven kicsippelve, és nem tud miatta dvd film-et nézni rajta, mivel kivan csipelve :D )

2011. febr. 9. 22:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ebuddy is jó :D de gondolom le lehet szedni rá msn-t meg skype-ot is, vagy ez így túl egyszerű lenne? :D
2011. febr. 12. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:

MSN-t nem lehet leszedni.

Azért egy PSP nem olyan, mint egy PC, hogy bármit letölthetsz, és telepíthetsz, még flashelve sem.

Bár lehet csináltak rá valami programot, de azért lehetetlen mindent megcsinálni rá.

2011. febr. 13. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Bár most találtam egyet:

[link]

De én akkor is azt mondom nem éri meg PSP-t venni (pedig nekem van), inkább gyűjteni az NGP-re, az már minden ilyesmi szart tudni fog, és a PSP-s játékokat is lejátssza majd (bár csak az eredetit, de majd ha azt is feltörik akkor mehet a menet)

2011. febr. 13. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!