Hogy van a PSP kicsippelése (kiflashehlése)?
Mennyiért és hol csinálják meg?
Ezzel veszt valamilyen funkciót a PSP?
(mármint haveromnak a ps2jük ven kicsippelve, és nem tud miatta dvd film-et nézni rajta, mivel kivan csipelve :D )

Itt érdeklődj:
psphungary.hu
(Én tudok DVD-t nézni tört PS2-n is! :?
Amúgy konkrétan nem veszít el semmit sem a PSP, sőt, inkább kap!)

Annyit veszít el, hogy nem mehetsz fel PSN-re, tehát multizni nem tudsz.
De ez PSP-vel nem nagy gáz, nem multiznak valami sokan, meg kevés játék van, aminek jó a multija.
Ezen kívül csak okosabb lesz.
És igen, psphungary.hu-n nézz körül, a fórumon belül a HACK résznél (de csak ha regisztrálsz akkor láthatod).
mert azt tudtam hogy csak nyerni tud, mert nem kell hónaponta egy új játékot vennem, de akk egy tulajdonságot veszt is...köszi
(de ez a tulajdonság nem látstik fontosnak, de visszacsipeltets gonodom nincs xD )

"Nem jobb érzés, amikor egy eredeti dobozt, és abban eredeti kis UMD lemezt fogsz, minthogy egy ócska icurka-picurka memóriakártyán van az összes kedvenc játékod?"
Hiába jobb érzés ha nincs rá pénz. Diákként az ember örül ha sikerül szerezni egy PSP-t de még rá a játékok is sokba kerülnének.

Hogyne lenne "visszachippelés"
Bármilyen CFW lehet rajta, ha nyomsz egy frissítést akkor rögtön olyannak tűnik, mintha sohasem lett volna feltörve (bár szervizbe gondolom látják).
Amúgy igaz, hogy jó dolog az eredeti játék, PS3-ra eredetit veszek, viszont PSP-s játékra se pénzem, ahogy az előző írta, meg csak kevés PSP játék ér meg annyit, hogy azt én megvegyem, általában csak egyszer viszek végig rajta mindent, arra meg tökéletes a memóriakártya.
köszi, am tudom hogy jobb érzés, (pl gta 4 et is megvettem pc-re, és meg is érte) de nekem még a psp re kell gyüjtögetnem :S
am nem csipeltetném ki még rögtön ha megszerzem, de az a lényeg hogy csipelés után működjenek azok a funkciói :D

Nem tudom miért írták, de flashelt PSPről LEHET multizni, én multizok a saját magam által flashelt pspmről, és semmi gond. És ha memóriakártyáról mennek a játékok, nem is merül le az akksi olyan hamar, mintha lemezről menne.
Sztem az egyetlen dolog, ami nem fog menni, aza skype, dehát az meg kinek kell....

17:18
Én elég régen próbáltam, de akkor én is tudtam multizni, viszont mindenhol azt olvasom, hogy kell hozzá külön program, meg még azzal sem megy, stb.
És azt hittem, csak annál a játéknál volt szerencsém és nem kellett PSN-re bejelentkeznem.
Amúgy msn-ezni nem lehet, régen volt benne ilyen funkció, de ma már max ebuddy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!