Érdemes mostanában LED tv-t venni?
Figyelt kérdés
Esetleg 3D-s led tv-t?2010. dec. 1. 18:22
1/6 anonim válasza:
Szerintem még nem. 3D meg különösen, alig van rá tartalom. Jövő nyárra sokkal barátibb áruk lesz! :) Ha nem sürgős, akkor várj picit.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy ördögi kör, mert mindig jönnek ki újabb dolgok és akkor arra fáj a fogunk, így mindig várakozhatunk amíg lejjebb megy az ára, de mire lejjebb megy már megint van más újítás :) A 3D-s téma nem tudom, hogy mennyire jönne be, valószínű, hogy inkább csak sima tv lesz majd a kiválasztott. Azért gondoltam mostanában, mert ilyenkor vannak karácsonyi akciók meg talán még év elején is olcsók ezek a termékek.
2010. dec. 1. 18:33
3/6 jamesbond válasza:
Érdemes lenne, ha lehetne kapni. De csak LED világítású TFT van a boltokban.
Sok ilyen kérdés volt már, nem részletezném. Keress rá itt az oldalon!
4/6 anonim válasza:
LED TV nincs, vagy csak nagyon drágán, amit a boltokban látsz az általában csak LED világítású TV.
5/6 anonim válasza:
"mert mindig jönnek ki újabb dolgok és akkor arra fáj a fogunk"
Erről meg csak annyit, hogy MÁR AKINEK! Nekem a mai napig egy 7 éves Panasonic CRT TV-m van, és nem fáj a fogam másra.
Ha meg van egy kis fölös pénzem azt nem költöm el ilyen hülyeségekre, egy ilyen LED TV árából már veszek egy jó személyautót is, már megbocsáss.
6/6 anonim válasza:
"MÁR AKINEK! Nekem a mai napig egy 7 éves Panasonic CRT TV-m van..."
Ez akkor a csúcs volt 50-150 ezer Ft árban, ma sem kerül többe egy új lapos tv.
Ár/érték arányban zuhantak az árak. - 5 éve még 100 ezer volt egy 70cm-es Pana, ma 106cm-t is utánunk dobálják csak vigyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!