Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes mostanában LED tv-t...

Érdemes mostanában LED tv-t venni?

Figyelt kérdés
Esetleg 3D-s led tv-t?
2010. dec. 1. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem még nem. 3D meg különösen, alig van rá tartalom. Jövő nyárra sokkal barátibb áruk lesz! :) Ha nem sürgős, akkor várj picit.
2010. dec. 1. 18:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy ördögi kör, mert mindig jönnek ki újabb dolgok és akkor arra fáj a fogunk, így mindig várakozhatunk amíg lejjebb megy az ára, de mire lejjebb megy már megint van más újítás :) A 3D-s téma nem tudom, hogy mennyire jönne be, valószínű, hogy inkább csak sima tv lesz majd a kiválasztott. Azért gondoltam mostanában, mert ilyenkor vannak karácsonyi akciók meg talán még év elején is olcsók ezek a termékek.
2010. dec. 1. 18:33
 3/6 jamesbond ***** válasza:
100%

Érdemes lenne, ha lehetne kapni. De csak LED világítású TFT van a boltokban.

Sok ilyen kérdés volt már, nem részletezném. Keress rá itt az oldalon!

2010. dec. 2. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
LED TV nincs, vagy csak nagyon drágán, amit a boltokban látsz az általában csak LED világítású TV.
2010. dec. 2. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:

"mert mindig jönnek ki újabb dolgok és akkor arra fáj a fogunk"

Erről meg csak annyit, hogy MÁR AKINEK! Nekem a mai napig egy 7 éves Panasonic CRT TV-m van, és nem fáj a fogam másra.

Ha meg van egy kis fölös pénzem azt nem költöm el ilyen hülyeségekre, egy ilyen LED TV árából már veszek egy jó személyautót is, már megbocsáss.

2010. dec. 2. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:

"MÁR AKINEK! Nekem a mai napig egy 7 éves Panasonic CRT TV-m van..."

Ez akkor a csúcs volt 50-150 ezer Ft árban, ma sem kerül többe egy új lapos tv.

Ár/érték arányban zuhantak az árak. - 5 éve még 100 ezer volt egy 70cm-es Pana, ma 106cm-t is utánunk dobálják csak vigyük.

2010. dec. 3. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!