Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokiát, de milyet érdemes...

Nokiát, de milyet érdemes mostanában vásárolni?

Figyelt kérdés

Nokia telefont vásárlása előtt vagyok,de amiket kinéztem akadozó gyári szoftverhibái vannak a fórumozók szerint. (Nokia C5, valamint Nokia E52 )

Ezeken kívül van olyan stabil típus 30000-60000Ft.-ig ami nem fagy le és adatátvitel között nem indul újra magától?

2011. febr. 20. 02:04
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Hát, én most N79-ben gondolkodok...

Elvileg 1-2napon belül meg is lesz.

2011. febr. 20. 04:57
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Nokiát csak gombosban vegyél, érintősben NE! Inkább SonyEricsson X8,X10 mini,X10 mini pro. Vagy samsung galaxy3, vagy ZTE Blade.
2011. febr. 20. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajna egyre több Nokiáról lehet azt olvasni,hogy akadozik a rajta futó szoftver,lefagy,újraindul,magától csatlakozik a netre stb...

Ok lehet,hogy nem mindegyik,de nekem nincsen pénzem X-N szériára ami közelítve veri a 100000Ft-ot és ami talán jó is.

2011. febr. 20. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem e52ősöm volt,nem volt vele iesfajta probléma.

Apámnak meg c5 azzal se.

De ha van rá pénzed inkább az e52t vedd :)

2011. febr. 20. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!