Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elektromos seprűt vett mostaná...

Elektromos seprűt vett mostanában valaki? Milyen márkát érdemes venni? Az olcsóbb is jó?

Figyelt kérdés
Konkrétan a Dyras Perfecta elnevezésű vagy a TVproducts-os elektromos seprűvel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
2010. aug. 31. 22:45
 1/3 bp1985 ***** válasza:
Szomszédba volt, ki is dobták lomtalanításkor. Felesleges dolognak tartom én is, ráadásul ők mondták, hogy semmivel nem gyorsabb, mint egy simával, és még az áram is pénzbe kerül. Kicsit többet kell dolgozni a simával, de alaposabb.
2010. szept. 1. 16:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretnék venni egyet anyukmnak ajándékba, mert nekem is van egy és nagyon hasznos, két porszívózás között a szőnyeget gyorsan fel lehet vele seperni. Szóval nem kell meggyőzni arról, hogy jó-e vagy sem, mert biztos hogy veszek egyet. Az enyém no name, és egyelőre jól szuperál, de nem találok ilyet sehol, ezért kell másik után néznem. És nem szeretnék úgy járni, mint a szomszéd, akinél a kukában végezte.
2010. szept. 1. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem Phillips van, és teljesen jó. Áram? Ugyan már :)) 1 hónapig jó egy feltöltéssel. Nyilván nem nagytakarításra való, de alaposabb, mint egy sima seprű.
2010. szept. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!