Gáz, elektromos vagy indukciós főzőlap a jobb?
Hosszútávon melyikkel járnánk jobban?
Előnyök,hátrányok?
A gáz előnye, hogy olcsó. Viszont balesetveszélyes.
Az elektromos jó olyan helyen, ahova nem lehet gázt bevezetni, viszont drága.
Az indukciós energiatakarékosabb, viszont speciális edényekre van hozzá szükség, amik drágák, no meg nem használhatod a nagyitól örökölt fazekat.
Ezek alapján nálam a gáz a nyerő, csak persze vigyázni kell vele, bár a maiak már eléggé biztonságosak.
A kérdezőnek és az elsőnek.
A gáz hogy veszélyes az relatív, Az hogy olcsó azt megkérdőjelezném! Bármely tűzhely a hő végett veszélyes a gáztűzhelyeket kb 20 éve szerelik égésbiztosítóval.A gáz fűtő értéke télen nagyságrendekkel rosszabb sajnos, az elektromos áramé meg ugye nem nagyon változik. Az indukciósról meg csak annyit a "speciális" edényekre utalva hogy amit a mágnes fog az melegszik is rajta.Tehát a nagyitól örökölt fazekak nagyobb valószínűséggel fognak melegedni rajta mint a csilli-villi új rozsda mentes edények.
Villszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!