Az xbox 360 nak mennyivel csunnyabb a kepe ha nagy felbontasu crt tv re kotom vagy sima lcd monitora?
Igen, de én a testvéremmel egy 30 négyzetméteres szobában vagyok, ami akkora, mint máshol egy egész panellakás, és ha itt a TV a szoba másik végében van, az 5-6 méter az én ágyamtól, így sokkal jobb a mi 120 centis CRT TV-nk.
Ja, és egyébként a Samsung sem éppen a legjobb márka, illetve nem régi árak ezek, itt van néhány nagyobb Sharp TV ára, ájulásra felkészülni:
Már ne haragudj, kedves kérdező, de szerintem igaza van. Először is, nem létezik Full HD felbontású monitor, max 1600x1200-as vagy 1200x1024-es. Aztán, egy LCD monitor akármekkora felbontású is, általában 19-20"-os, ami azt jelenti, hogy 45-50cm, amihez kb. fél-egy méterre kell ülnöd, hogy normálisan lásd... Már ne haragudj, de akkor már inkább egy kisebb felbontású, de nagy képátlójú CRT TV.
Illetve az hülyeség, hogy PC-t gyakrabban kéne frissíteni, mert a konzolok is nagyon gyorsan fejlődnek, pl. jövőre lesz új Wii, és már Xbox 720-ról is csiripelnek a madarak.
És hogyhogy PC-re már semmit nem adnak ki?! Xbox 360-ra 35 exkluzív játék van, ami csak arra jelent meg, PC-re ennek sokszorosa.
A válasz megírásának időpontja: 11-24 17:29
ha nem a legújabb LED technológiásat veszed meg akkor féláron kijössz.Ha ekkora szobátok van és konzolotok,sztem ekkora kiadás nem terheli meg a családi kiadásokat...:/
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:00
Hát képzeld nem azért van nagy szobánk, mert gazdagok vagyunk, hanem egy kisvárosban vettünk meg egy nagy parasztházat és azt újítottuk fel (ez mindennel együtt 4-5 év volt), és szerintem még így is olcsóbb volt, mint a sok 30-40 négyzetméteres panellakás.
A konzolról meg csak annyit, hogy ez is csak egy 4 gigás Arcade, amit idén vettem saját pénzből haveromtól használtan 30 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!