Az xbox 360 nak mennyivel csunnyabb a kepe ha nagy felbontasu crt tv re kotom vagy sima lcd monitora?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat kerestem youtuben de nem adott ki semmi erdekesett csak gta 4 et meg ps3 at ha lehet kernek linket is a valasz melle amin megnezhetem hogy jatszika gyerek crt tv n xbox360 al de persze sima velemeny is jol jonne hogy a lcd e mennyivel szebb esetleg hasonlo (a crt tv nagy felbontasu ez alatt azt ertem hogy nagy kepernyoje van es eleg nagy a felbontasa is)
2010. nov. 20. 19:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Na most kedves kérdező, én vagyok a 21:24-es, és én írtam azt az IDIÓTA VÁLASZT, a kérdésed ez volt: "Az xbox 360 nak mennyivel csunnyabb a kepe ha nagy felbontasu crt tv re kotom vagy sima lcd monitora?" írtam, hogy sokkal szebb lesz bármilyen LCD-n, mint CRT-n akkor most mi nem okés????? Egyébként meg ha már van egy Xboxod akkor azt ki is tudnád használni egy Full HD LCD-vel, mivel a boxra írt játékok mind HD Ready illetve Full HD felbontásúak, de ha neked nem kell a jó képrészletesség és a szebb/több színárnyalat (amit ezzel ki is tudnál használni) akkor csak bámuld a kisebb felbontású katódsugárcsövet továbbra is, AZ AZ IGAZI ÁM) (megjegyzem nekem sincs LCD-m!)
2010. nov. 21. 10:27
 12/27 anonim ***** válasza:

Az úgy igaz, hogy felesleges kidobni rá a pénzt (bár van olyan réteg -konzolosok, filmbu*ik- akiknek megéri, mert azért mégiscsak jobb, és ha gyakran használják akkor számít), de attól, hogy felesleges arra kidobni 100000+ ft-ot, attól még nem hálisten.

Hál' isten, hogy nem vagyok dawn kóros, de ha lenne egy HD-s tv-m amit mondjuk nyertem, nem dobnám ki, hogy fúj ez nem kell.

2010. nov. 21. 20:25
 13/27 anonim ***** válasza:
már lehet venni 80ezerért lcd tv-t.mikor még nem volt divat,akkor ugyanilyen árban futottak a síkképernyõs crt tévék.nem értem miert kell itt pattogni
2010. nov. 21. 20:46
 14/27 A kérdező kommentje:
koszonom a sokkm off ot akkik melletem altak es segitettek azoknak kivetel de mar megvan a valasz : D ennyi kellet volna sokkal szebb lcd vagy kulonbseg ugy ertem tapasztalat esetleg video en csak ennyit kertem de mondom mar megvan azert koszi mindenkinek aki joindulatbol irt de en mashogy reagaltam le
2010. nov. 22. 02:48
 15/27 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem egyáltalán ne várj nagy különbséget, simán jó lesz CRT-n is, de akinek van esze, az egyébként sem a grafika miatt játszik hanem a játékélmény miatt. Pl. a Super Mario-nak sem volt jó grafikája, mégis imádtunk vele játszani.

A HD TV-t meg csak olyanoknak ajánlom, aki végképp nem tudja, hogy mire dobja ki a pénzt, vagy aki annyira maximalista, hogy az izzadságcseppekben is szeretné látni a csillogó molekulákat.

Szóval szerintem ha nem vagy megelégedve a CRT TV-n látottakkal, akkor vegyél egy VGA kábelt és kösd rá LCD monitorra. Talán még nagyobb is az LCD monitorod, mint a legtöbb HD TV.

2010. nov. 22. 14:01
 16/27 anonim ***** válasza:
Ja, és az down kór, kedves 62%-os kolléga (tegnap 20:25) .
2010. nov. 22. 14:02
 17/27 anonim ***** válasza:

14:02

Amúgy tudom, csak régen azt hittem a-val van, és ez nagyon megragadt az agyamba, és gyakran észre sem veszem, hogy a-val írtam.

2010. nov. 23. 20:37
 18/27 A kérdező kommentje:
van egy nagy crt em de most gyujtok sima pc monitora az enne a kerdesem meg hogy egeret meg billentyut hogyan lehet boxra kotni kulo kell venni vagy sima usb egybol megy ha kulon kell venni mennyibe kerul es mi a neve es a vga atalaikotorl en is hallotam hogy rabirod kotni a pc monitorod de az menyibe kerul kb? ennyi kerdesem lenne meg koszonom :)
2010. nov. 23. 21:49
 19/27 anonim ***** válasza:

Figyelj, jó teszed, hogy inkább egy sima PC monitort veszel (egy 1280x1024-es felbontású tökéletes lesz), az a baj az ilyen LCD meg LED TV-kel, hogy 70-100 ezerért csak 50-70 centiset kapsz, ami nem tudom kinek, de nekem rohadtul kicsi. Akkor inkább legyen egy nagyobb képátlójú CRT-d, mint egy nagy felbontású, de hangyányi LCD TV-d... És ha megnézed, pont tegnap néztem egy 120 centis LCD-LED Full HD Sharp márkájú TV-t, 450.000.-500.000.

És megjegyzem, a Sharp nem is a legjobb márka. Akkor mennyi lenne egy ugyanekkora, ugyanilyen Sony?!

2010. nov. 24. 15:44
 20/27 anonim ***** válasza:
Egy normál méretű szobába hova kell neked 120 centis tv mikor 2 méterre ülsz tőle??a 70 és 80 centis pont ideális és ne magyarázd be h a 120centis tévé 700ezer ft,mert rohadtul nem.130ért már kapsz Samsungot is.Nézz utána jobban ne a 10évvel ezelőtti árakra gondolj!!
2010. nov. 24. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!