Az xbox 360 nak mennyivel csunnyabb a kepe ha nagy felbontasu crt tv re kotom vagy sima lcd monitora?
Az úgy igaz, hogy felesleges kidobni rá a pénzt (bár van olyan réteg -konzolosok, filmbu*ik- akiknek megéri, mert azért mégiscsak jobb, és ha gyakran használják akkor számít), de attól, hogy felesleges arra kidobni 100000+ ft-ot, attól még nem hálisten.
Hál' isten, hogy nem vagyok dawn kóros, de ha lenne egy HD-s tv-m amit mondjuk nyertem, nem dobnám ki, hogy fúj ez nem kell.
Amúgy szerintem egyáltalán ne várj nagy különbséget, simán jó lesz CRT-n is, de akinek van esze, az egyébként sem a grafika miatt játszik hanem a játékélmény miatt. Pl. a Super Mario-nak sem volt jó grafikája, mégis imádtunk vele játszani.
A HD TV-t meg csak olyanoknak ajánlom, aki végképp nem tudja, hogy mire dobja ki a pénzt, vagy aki annyira maximalista, hogy az izzadságcseppekben is szeretné látni a csillogó molekulákat.
Szóval szerintem ha nem vagy megelégedve a CRT TV-n látottakkal, akkor vegyél egy VGA kábelt és kösd rá LCD monitorra. Talán még nagyobb is az LCD monitorod, mint a legtöbb HD TV.
14:02
Amúgy tudom, csak régen azt hittem a-val van, és ez nagyon megragadt az agyamba, és gyakran észre sem veszem, hogy a-val írtam.
Figyelj, jó teszed, hogy inkább egy sima PC monitort veszel (egy 1280x1024-es felbontású tökéletes lesz), az a baj az ilyen LCD meg LED TV-kel, hogy 70-100 ezerért csak 50-70 centiset kapsz, ami nem tudom kinek, de nekem rohadtul kicsi. Akkor inkább legyen egy nagyobb képátlójú CRT-d, mint egy nagy felbontású, de hangyányi LCD TV-d... És ha megnézed, pont tegnap néztem egy 120 centis LCD-LED Full HD Sharp márkájú TV-t, 450.000.-500.000.
És megjegyzem, a Sharp nem is a legjobb márka. Akkor mennyi lenne egy ugyanekkora, ugyanilyen Sony?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!