Az xbox 360 nak mennyivel csunnyabb a kepe ha nagy felbontasu crt tv re kotom vagy sima lcd monitora?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat kerestem youtuben de nem adott ki semmi erdekesett csak gta 4 et meg ps3 at ha lehet kernek linket is a valasz melle amin megnezhetem hogy jatszika gyerek crt tv n xbox360 al de persze sima velemeny is jol jonne hogy a lcd e mennyivel szebb esetleg hasonlo (a crt tv nagy felbontasu ez alatt azt ertem hogy nagy kepernyoje van es eleg nagy a felbontasa is)
2010. nov. 20. 19:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
CRT vagy milyen TV-n is elég szép képe van.Nekünk nincs HD TV-nk(szerencsére) és kaptam egy Xbox 360-at, amely elég szépen produkálta magát a TV-n.LCD monitoron azért láthatóan szebb, de erről nem tudok többet, mert alig 1 percig láttam így.
2010. nov. 20. 19:54
 2/27 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt de meg varnek tovabbi valaszokat legyzives (plsss irjatok mert sosem ir senki sem ere a kerdesre!!)
2010. nov. 20. 20:39
 3/27 anonim ***** válasza:
mi a bajod a hd tv-vel?
2010. nov. 20. 21:03
 4/27 anonim ***** válasza:
Hidd el egy nagy felbontású (főleg 1080p) lCD-n sokkal szebb lesz a képe mint egy akármilyen felbontású CRT tv-n.
2010. nov. 20. 21:24
 5/27 anonim ***** válasza:
*LCD akart lenni :)
2010. nov. 20. 21:25
 6/27 A kérdező kommentje:
NEM MONDOD HOGY SZEBB?! gondoltam ilyen idiota valaszt ne mar pls csak a kerdesemre irjatok valaszt hogy eggy sima LCD pc monitore mennyivel szebb mint egy tv e azert kerdezem hogy olyat vegyek full hd nem kell!!
2010. nov. 20. 22:18
 7/27 A kérdező kommentje:
de kozben valaszolt mas is es igy hangzott a valasza: ja szebb az lcd e valamenyivel es a felbontast is jobban lehet elvezni kuldott egy lcd meg egy crt tv en jatszot cod 6 al xbox on es latam a kulombsegett egyedul hasznalhato valasz az elsoe volt
2010. nov. 20. 22:45
 8/27 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy mondhat valaki olyat, hogy "hál' istennek nincs HD-s tv-nk".

Nekem sincs HD-s tv-m, de nem dobnám ki, ezerszer jobb mint bármilyen CRT

2010. nov. 20. 23:28
 9/27 anonim ***** válasza:
Első vagyok, aki mondta, hogy szerencsére nincs HD TV-nk.DVD-zni nem szoktam.HD műsorokat meg kevésszer adnak, ezért minek kidobni felesleges 100 ezreket egy TV-re, ami csak annyi különbséggel a többi TV-től, hogy részletesebben jeleníti meg a képet.Az SD(CRT) és HD között ahogy mondtam, csak a részletesség a különbség(no meg a képátló) de az kit érdekel.(És bocsi, hogy most nem a kérdésre válaszoltam).
2010. nov. 21. 07:30
 10/27 anonim ***** válasza:

Én is örülök, hogy nincs HDTV-m, LED TV-m, meg minden havonta újuló xar divatkütyüm. Minek vegyek 70-100.000.-ért egy olyan TV-t aminek hiába nagy a felbontása, de 50-60 centis?! Egy nagy, falra szerelhető, kétméteres, Sony emblémával ellátott pedig már egy kissé más árkategória...Az meg azért fölösleges, mert abból a pénzből már egy komolyabb személyautót is simán veszek.

Szóval erről ennyit, én maradok a 110 centis Sony CRT TV-mnél, felőlem pattoghat a sok apucikedvence a 60 centis LED TV előtt...

2010. nov. 21. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!