Mekkora felbontású háttérkép kell nekem? Adatok lent
Figyelt kérdés
egy 16,6' monitornak mia megfelelő háttérkép felbontás pixelben? háttérképeket keresek, de még nem találtam megfelelő felbontásút2011. jan. 8. 20:04
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem a monitor képernyőjének az átlója határozza meg, hogy milyen kép felel meg háttérképnek, mivel automatikusan úgy helyezi el háttérképnek a képet, hogy az kitöltse az egész képernyőt. Az asztalon nyomsz egy jobb gombot az egéren és az elöjött lista közül a legalsóra kattintasz 'Tulajdonságok'. És ott a 'Beállitások' fül alatt megnézed, hogy jelenleg mekkora felbontásra van álltiva a képernyőd. És akkora felbontású képeket probálsz keresni, amely elég nehéz lesz. Ha valamivel kisebb sem probléma, mert a szemed nem fogja észrevenni azt a pixel mennyiség különbséget, amely ennek következtében lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!