Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel lesz jobb vagy rosszabb,...

Mivel lesz jobb vagy rosszabb, ha a 4iG két cége egyesül?

Figyelt kérdés
Szóval a napokban várható hogy a DIGI és a Vodafone közösen egy név alatt ONE néven fut majd tovább. De mivel lesz ez nekem jobb vagy rosszabb? Jelenleg Vodafone mobil előfizető és DIGI vezetékes internet és DIGI kábel Tévé előfizető vagyok. Illetve most már ONE elő fizető. De mivel lesz ez nekem jobb vagy rosszabb? Pro és kontra kérdem.

dec. 30. 15:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Elsősorban eltűnik a "Vodaf" a névből, ami azt jelenti, hogy a szolgáltató nevét könnyebb lesz leírni. Más változás nem nagyon lesz.
dec. 30. 15:28
 2/20 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Én úgy olvastam hogy egy közös web oldaluk is lesz ONE.HU néven.
dec. 30. 15:30
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Azzal lesz rosszabb, hogy csökken a piaci verseny, ami által felmennek az árak. Mivel jelenleg van elég sok olyan hely, ahol a Vodafone és a Digi is elérhető, de más nem, így egymásnak a konkurenciái, versenyezniük kell az előfizetőkért. Ha egyesülnek, akkor ezeken a helyeken monopolhelyzet áll elő, azaz annyiért adják amennyiért akarják és olyan minőségben ahogy akarják, azaz jól felmegy az ára és mellé örülj, ha működik, de nincs más választásod. Persze nagyon sok helyen ott a Telekom is, de azok eleve nem versenyeztek a Digivel, amikor ide eljöttek 8 éve (előtte Telekom monopólium volt) nem is próbáltak visszatartani, jobb ajánlatot adni, ahogy mondtam az ügyintézőnek hogy a Digire akarok váltani, nem ellenkezett tovább, elengedtek. Szóval borítékolható, hogy ez a kettő nem fog versenyezni egymással (ahogy a mobil szegmensben se teszik), az árak meglódulnak és a szolgáltatás minősége elindul lefelé.
dec. 30. 15:40
 4/20 anonim ***** válasza:
81%

"Ez nem igaz. Én úgy olvastam hogy egy közös web oldaluk is lesz ONE.HU néven."

Ha tudsz mindent, akkor mit kérdezősködsz?

dec. 30. 15:45
 5/20 A kérdező kommentje:
3-asnak! Már el is indultak lefelé. Van 180 db le kódólt 10 kóddal csatorna. Idáig csak 140 csatorna volt a DIGInél és mind kódolatlanul jött. Ehhez képest most már van 180 csatorna ami kódolva van és mindegyikre azt írja 10-es kód.
dec. 30. 15:45
 6/20 Szirty ***** válasza:
100%

"De mivel lesz ez nekem jobb vagy rosszabb?"

Ez a piaci manőver (mint mindegyik másik is) a cég érdekeit szolgálja.

dec. 30. 15:52
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit nézel, mert nálam a Diginél 140 csatornából csak 10 kódolt: az HBO, a Filmbox és a fenőtt csatorna. Ez mindig is így volt, nem változott semmi. Ehhez ragaszkodni is fogok foggal-körömmel, ahogy anno a Telekomnál az analóghoz, amit már vagy 6 éve nem értékesítettek, de mivel nekünk az volt és nem voltam hajlandó az IPTV-jükre váltani, maradt az analóg. Most is ugyanez lesz, nem vagyok hajlandó arra a fos OneTV-re váltani, nálam vagy marad ez, vagy felmondom.
dec. 30. 15:54
 8/20 A kérdező kommentje:
Mint írtam én is DIGI kábel Tévé előfizető vagyok! Egyébként hangold újra tévédet és meg lesz a kandalló is a 22-es csaatornán.
dec. 30. 16:07
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki szokta írni a tévém ha új csatornát talál és kéri, hogy újrahangolom-e. Most nem írt ki semmit.
dec. 30. 16:16
 10/20 A kérdező kommentje:
Haangold csak újra! És meg lesz az a 180 DVB-C csatorna! És köztük a Kandalló is a 22-esen! Sőt a kandalló a leg jobb tévé adó. Mert ebben a fagyos időben is meleget sugároz.
dec. 30. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!