Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel lesz jobb vagy rosszabb,...

Mivel lesz jobb vagy rosszabb, ha a 4iG két cége egyesül?

Figyelt kérdés
Szóval a napokban várható hogy a DIGI és a Vodafone közösen egy név alatt ONE néven fut majd tovább. De mivel lesz ez nekem jobb vagy rosszabb? Jelenleg Vodafone mobil előfizető és DIGI vezetékes internet és DIGI kábel Tévé előfizető vagyok. Illetve most már ONE elő fizető. De mivel lesz ez nekem jobb vagy rosszabb? Pro és kontra kérdem.

dec. 30. 15:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Majd szép lassan szinte a teljes média egyetlen (állami) kézbe kerül, már nincsenek messze ettől. A 4iG már felvásárolta a felét, a többi nagy része is Fidesz-közeli cégnél van. Neked nem lesz jobb ez az átállás, de nem is ez a cél, hanem hogy nekik jobb legyen. Talán a következő a Telekom lesz.
dec. 30. 16:37
 12/20 anonim válasza:
78%
Így van, a fél ország már az 'államé' édes közpénzből..
dec. 30. 16:43
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Annyival lesz rosszabb, hogy mivel a 4iGané a piac nagyrészét a kezében tartja, így nem lesz érdekük sem a minőségi szolgáltatás, sem az olcsó ár, hiszen nagyon sok előfizetőnél vagy ők lesznek, vagy semmi.
dec. 30. 16:51
 14/20 anonim válasza:

DIGI-s vagyok. Már látni, hogy esik a szolgáltatás minősége.

[link]

[link]

jan. 2. 09:06
 15/20 A kérdező kommentje:
14-es igen a diginél magasabb volt a feltöltési sebesség is! Ha jól emlékszem a maximális feltöltési sebesség 300 Mbit/sec volt. És nekem a legtöbb esetben meg is volt a 300 Mbit/sec feltöltés. Letöltésben meg olyan 560 Mbit/sec-et tudott a gyakorlatban. Ezzel csak az baj hogy most még csak lehetőség, de most még nem kötelező át szerződni. De abban is biztos vagyok hogy később / pár hónap múlva már mindenkit át fognak valamilyen úton módón tereni az új csomagokra, és arra aamit te is írtál.
jan. 2. 09:14
 16/20 anonim ***** válasza:

#14 "Maximális" és "Rendes körülmények között". Szép megfogalmazás. Nem maximális és garantált. Azaz, ha szerencséd van, néha lesz gigabit is?

És mi az, hogy 40Mbit felfelé? Ezek még idiótábbak, mint gondoltam.

jan. 2. 09:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Na most megnéztem a honlapjuk, pöccre ugyanaz mint a Voda volt, tényleg csak nevet váltottak (bár az én telefonom még mindig azt írja, hogy vodafone HU|DIGI HU).
jan. 2. 11:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Most mértem egy speedtest-et, Digi nettel: 937Mbit le, 324Mbit fel. Kíváncsi vagyok, ha szétcseszik a hálózatot, mennyire lesz ratyi a sebesség.
jan. 2. 12:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Nálam 941/323, ráadásul egy vacak Cat5 kábellel (Bp XVI.). Reméljük, így is marad.
jan. 2. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Részemről ha gigabit helyett csak 400Mbit lesz, az nem zavar, de fölfelé 150Mbit-től ne menjen lentebb!
jan. 2. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!