Ez vajon eredeti, miért lehet ennyire olcsó?
Más oldalakon az ára 50e Ft körül van, illetve itt is, ha másik színt választok, akkor sokkal drágább.
a bose ennél 100x drágább
szerintem kínai utánzat
Tudom, hogy drágább, azért lepett meg, hogy ez a szín ennyire olcsó, míg a többi ugyanitt sokkal drágább, pl ez ugyanattól az eladótól: [link]
Lehet csak elárazták?
Én arra tippelnék, hogy van esély rá, hogy eredeti, csak elírták az árát. Ilyen online oldalakon ritkán szokott előfordulni szerintem, hogy direkt hamisítványokat árulnak eredeti márkanévvel, mert megüthetik a bokájukat. (A Jofogas és a Vatera az már más.)
Ha eredeti, és elírták az árát, akkor valószínűleg rá fognak jönni, és törlik a rendelésed. Én már többször jártam így, más termékekkel. Ha ez történik, akkor majd nézd meg a jogszabályokat. Ha a rendelésed törlése a megrendelés visszaigazolása és elfogadása után történik, akkor az jogszabályellenes, és kötelesek teljesíteni a rendelést. Ha még a visszaigazoló email előtt, akkor jogukban áll "nem elfogadni" a megrendelést. Ez bosszantó tud lenni.
Én megrendelném, ha ilyet szeretnél, és tényleg jó árban van. Két lehetőség van: 1) Ha hamisítvány, vagy meggondolod magad, akkor 14 napon belül visszaküldöd. 2) Ha eredeti, akkor jól jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!