Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez vajon eredeti, miért lehet...

Ez vajon eredeti, miért lehet ennyire olcsó?

Figyelt kérdés

[link]

Más oldalakon az ára 50e Ft körül van, illetve itt is, ha másik színt választok, akkor sokkal drágább.

tegnap 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

a bose ennél 100x drágább

szerintem kínai utánzat

tegnap 12:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy drágább, azért lepett meg, hogy ez a szín ennyire olcsó, míg a többi ugyanitt sokkal drágább, pl ez ugyanattól az eladótól: [link]

Lehet csak elárazták?

tegnap 12:50
 3/4 BalazsBence ***** válasza:
100%

Én arra tippelnék, hogy van esély rá, hogy eredeti, csak elírták az árát. Ilyen online oldalakon ritkán szokott előfordulni szerintem, hogy direkt hamisítványokat árulnak eredeti márkanévvel, mert megüthetik a bokájukat. (A Jofogas és a Vatera az már más.)

Ha eredeti, és elírták az árát, akkor valószínűleg rá fognak jönni, és törlik a rendelésed. Én már többször jártam így, más termékekkel. Ha ez történik, akkor majd nézd meg a jogszabályokat. Ha a rendelésed törlése a megrendelés visszaigazolása és elfogadása után történik, akkor az jogszabályellenes, és kötelesek teljesíteni a rendelést. Ha még a visszaigazoló email előtt, akkor jogukban áll "nem elfogadni" a megrendelést. Ez bosszantó tud lenni.

Én megrendelném, ha ilyet szeretnél, és tényleg jó árban van. Két lehetőség van: 1) Ha hamisítvány, vagy meggondolod magad, akkor 14 napon belül visszaküldöd. 2) Ha eredeti, akkor jól jártál.

tegnap 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes választ :) én is erre gondoltam, hogy megrendelem és, ha nem eredeti, akkor 14 napon belül visszaküldöm.
tegnap 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!