Ebay-en túl olcsó termék lehet eredeti?
Ha látok ebay-en egy terméket ami negyed annyiba kerül mint itthon az tényleg igazi lehet, nem ilyen kopi?
Az eladó 100%-ban megbízható, eredeti terméknek van feltüntetve, új, eredeti dobozában. Tényleg igazi lehet?
Nézd meg újra az eladó értékelését. Ugyanis ha valaki csak vásárol, azt is értékelik az eladók és akkor is lehet 100%-os fiókja, miközben még nem adott el semmit.
És természetesen minden ami irreálisan olcsó, nagyobb az esélye hogy hamis, vagy nem kapsz semmit a pénzedért. Lehet túlzás, de én úgy vásárolok, hogy bármi ami az itthoni ár felénél alacsonyabb, már nem veszem meg.
Köszi a tippet. Azóta eladta a terméket, szóval átverni már nem fognak. Legalábbis pont ezzel a termékkel nem. :D
Egyébként egy xbox one kontroller volt 3500 körül.
Én ebben a hónapban jártam így, hogy egy 99.x%-os eladótól vettem valamit, majd adott egy kamu nyomkövetési számot és törölte magát. ~45 napig vártam, majd visszakértem a pénzem, és a rendszer így is visszaadta. Azért nem olyan egyszerű átverni a vevőt, mert védi őt a rendszer. (a termék rá egy hétre megérkezett, ez is benne van a pakliban)
A te esetedben nagyon valószínű hogy valami utángyártott másolatot kínáltak fel. Ettől függetlenül még működhet. Nekem is van 2500 forint körüli utángyártott 360-as kontrollerem. Azon kívül hogy nincs rajta logó és a gombok valószínűleg olcsóbb anyagból készültek, gond nélkül felismeri a Windows X360 kontrollernek, ahogy minden kontrollert támogató játék is kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!