Ti vennétek iPad termékeket OLX-ről?
Szóval ráakadtam egy csávóra, aki bomba áron áron Apple termékeket. Állítása szerint Belgiumból származnak, számla és 1 éves nemzetközi garancia jár velük (aktiválás után). Erdélyből írok, tehát román lejben vannak az árak. Az iPad air 2, ami price.ro-n (arukereso.hu román megfelelője) közel 2000 ezer lej, azt az illető 1550 lejért árulja. Felbontatlan doboz, és futárral küldené, amit fizetés előtt ellenőrizhetek. Valahogy számomra "túl szép, hogy igaz legyen". Érdemes belevágni egy ilyen üzletbe? Ráfázhatok? Az illetőnek rengeteg Apple terméke van. Mind hamisítvány lenne? Valamilyen jó tanács esetleg?
Róla van szó:
Úgy te segghülye, hogy már ott kiderül kamu és összeválogatott képekkel dolgozik.
Iq 0
Mindenkinek köszönöm a segítséget, de ennyire nehezen megy a szövegértelmezés??
1. Átvehetem személyesen is, te több száz kilométerre van az illető (Bákó, Moldva)
2. Nem kell előre pénzt utalnom, hanem utánvétellel fizetek.
3. Mielőtt kifizetem, kibonthatom és leellenőrizhetem a csomag tartalmát.
A kérdésem arra vonatkozott, hogy az 10-15 perc elég-e arra, hogy felfedezzem, ha valami turpisság van a dologban. Tegyük fel, nem tudom bekapcsolni, mert nincs feltöltve az akku. Így ki lehet-e szúrni, ha kamu vagy ilyesmi. Ismétlem, itt van a futárszolgálatoknak olyan szolgáltatása, hogy átvétel előtt kibontható a csomag, tehát nem zsákbamacskát veszel. Vásároltam még így, sőt úgyis, hogy postán küldték és csak fizetés után bonthattam ki. Eddig még sosem csaptak be. Viszont ekkora összegnél kicsit félek.
Bocsi, csak a másik nickemről írtam.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, de ennyire nehezen megy a szövegértelmezés??
1. Átvehetem személyesen is, te több száz kilométerre van az illető (Bákó, Moldva)
2. Nem kell előre pénzt utalnom, hanem utánvétellel fizetek.
3. Mielőtt kifizetem, kibonthatom és leellenőrizhetem a csomag tartalmát.
A kérdésem arra vonatkozott, hogy az 10-15 perc elég-e arra, hogy felfedezzem, ha valami turpisság van a dologban. Tegyük fel, nem tudom bekapcsolni, mert nincs feltöltve az akku. Így ki lehet-e szúrni, ha kamu vagy ilyesmi. Ismétlem, itt van a futárszolgálatoknak olyan szolgáltatása, hogy átvétel előtt kibontható a csomag, tehát nem zsákbamacskát veszel. Vásároltam még így, sőt úgyis, hogy postán küldték és csak fizetés után bonthattam ki. Eddig még sosem csaptak be. Viszont ekkora összegnél kicsit félek.
És nem kell lehülyézni senkit. Mert éppenséggel, minden árus az OLX-en nem csaló. Tucatnyi alkalommal rendeltem már az OLX-ről, és mindig azt küldték, amiben megegyeztünk. Postán vettem át, és ki sem bonthattam fizetés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!