Marketplacen miért árulnak új termékeket az eredeti áruknál sokkal olcsóbban, többféle színben, méretben stb?
Pl cipőket, elektronikai eszközöket is gyakran látok így fent.
Most egy fülhallgatót szeretnék venni, és megtaláltam elvileg újan (csak bontottan), kb féláron a Marketplacen. Elvileg minden tartozék megvan hozzá, és csak azért olcsóbb, mert fel lett bontva, és több (színben) is van. Felajánlotta, aki árulja, hogy találkozhatunk, megnézhetem, kipróbálhatom, és ha van bármi kérdésem, írjak nyugodtan.
Nekem ebből nem tűnik úgy, hogy csalásról lenne szó, akkor gondolom kerülné a személyes találkozót. Akkor viszont hogy kerülnek fel ezek a termékek?
Tudtok erről valamit? Köszi!
Milyen meglepo :D
Azert a fb profilt postolhatnad, hatha sikerul letiltatni.
Hidd el, mar a személyes tali se garancia. Vannak mar jó "minőségű" hamisítványok.
Konkretan megtortent eset, olcso ájfon, az eladó szemelyesen jött, találka a panel bejáratnál, vele a gyereke, aki par éves es nyűgös, este van, álmos, na hamar nezd meg a telefont, mert gyerek stb.
Tippelj milyen android futott a vadiuj hiperszuperultrapromaxturboedisön iPhone-n?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!