Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Marketplacen miért árulnak új...

Marketplacen miért árulnak új termékeket az eredeti áruknál sokkal olcsóbban, többféle színben, méretben stb?

Figyelt kérdés

Pl cipőket, elektronikai eszközöket is gyakran látok így fent.

Most egy fülhallgatót szeretnék venni, és megtaláltam elvileg újan (csak bontottan), kb féláron a Marketplacen. Elvileg minden tartozék megvan hozzá, és csak azért olcsóbb, mert fel lett bontva, és több (színben) is van. Felajánlotta, aki árulja, hogy találkozhatunk, megnézhetem, kipróbálhatom, és ha van bármi kérdésem, írjak nyugodtan.

Nekem ebből nem tűnik úgy, hogy csalásról lenne szó, akkor gondolom kerülné a személyes találkozót. Akkor viszont hogy kerülnek fel ezek a termékek?

Tudtok erről valamit? Köszi!

jan. 9. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Lopott, hamis, hibas cucc, az elado a termek postazasat koveto 1 percben letilt.
jan. 9. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Kamionról leesett vagy leszedett cuccok. törökországból importált hamisitványok. Rakat mübörkabátos cigány árul ilyesmit jofogáson meg marketplacen. Nem szabad ilyen helyröl venni.
jan. 9. 18:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó, de ha ő írta, hogy megnézhetem és kipróbálhatom, mielőtt megveszem, és a facebook profilja is normálisnak tűnik (meg van jelölve iskola, munkahely, sok ismerőse van, stb.), akkor ti mit gondolnátok?
jan. 9. 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Update: na jó, igazatok volt… amint lebeszéltem vele a talit, hirtelen mégsem volt jó neki, elpostázza, utaljam előre, a szokásos.. köszi a figyelmeztetést, remélem, más sem fog bedőlni az ilyeneknek
jan. 10. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Milyen meglepo :D

Azert a fb profilt postolhatnad, hatha sikerul letiltatni.

jan. 10. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Hidd el, mar a személyes tali se garancia. Vannak mar jó "minőségű" hamisítványok.

Konkretan megtortent eset, olcso ájfon, az eladó szemelyesen jött, találka a panel bejáratnál, vele a gyereke, aki par éves es nyűgös, este van, álmos, na hamar nezd meg a telefont, mert gyerek stb.

Tippelj milyen android futott a vadiuj hiperszuperultrapromaxturboedisön iPhone-n?

jan. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!