Milyen autóhifi márkát javasolnátok? Többi lent.
Figyelt kérdés
2 autómról is szó lenne, mindkettőben gyári a hangrendszer és szeretnék mindkettőbe komolyabbat. Egyik egy Focus mk2 a másik pedig egy Swift. Nekem korábbi autóimba voltak DLD 500+ mélynyomó Sony XMN1004 és JBL első szett Sony fejegységgel. Meg volt pár verzió, legtöbbel meg voltam vele elégedve, de eladtam az autót, máig nem is foglalkoztam az autóhifivel...ez nem is lényeg. Arra gondoltam, hogy nagyjából egy márkából megpróbálok összerakni egy szettet. Én néztem DLD 500+ PRO3at amit Kicx GT1.900 erősítővel hajtanék, meg Kicx GFQ sorozat hangszórókat amit pedig a GT4.100al. Erről esetleg vélemények? Vagy engedjem el, és ebből az összegből inkább más márkát válasszak? Pioneer, JBL, Ground Zero, Kicker? Ki mit javasol? Értelmes segítő álaszokat előre is köszönöm!tegnap 23:53
1/1 anonim válasza:
Ne akarj egy márkából építkezni.
Nézd meg melyik fejegység a legjobb, legreszponzívabb, legjobb hangú a költségvetésedben. Ugyanez érvényes a hangszórókra is.
Pro tip: költs zajcsillapításra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!