Brave böngészőt ki próbálná nekem valaki akinek ipad os 16 alatti tabletje van?
Szeretnék ipad tabletet, ami viszonylag olcsóbb, (iphone-m van, ios rendszert szeretem, ezért szeretnék ipad-ot), xs-em van ezen 18-as ios van így nem tudom megnézni, hogy pl ios 14-en működik-e a brave böngésző, tud esetleg ebben segíteni valaki? Régebbi iphone-on is jó ha megnézi valaki, nem muszáj pont tabletnek lennie.
Köszönöm
Brave Software, Inc. Requires iOS 16.0 or later. Requires iPadOS 16.0 or later.
Szimpla google kereses.
"nem tudom megnézni, hogy pl ios 14-en működik-e a brave böngésző, tud esetleg ebben segíteni valaki? "
Segítek:
Ezt tudom, hogy kiírja, hogy mennyi a minimum, de arra vagyok kíváncsi, hogy akinek ios 14-e van vagy alatta az tudja e használni a brave legalább régebbi verzióját? Vagy messenger vagy valami, ami ugyanúgy működik rajta csak esetleg lemaradt a régebbi verziónál vagy egyáltalán nem is lehet már használni?
Vennék androidos tabletet csak gyenge a kínálat és én azért minimum 6 évre terveztem vele, nem 1-2
androidos tabletek nincs gyenge kinålata ,nekem egy android 8.1 futato tabletem is van.
meg egy ujabb is .
Megnéztem iPad mini 4-el, iPadOS 15.8.3 verzióra nem telepíthető (legfeljebb régi verzió, ha már a fiókodhoz van adva), minimum iPadOS 16.0 kell hozzá. Azaz iPad 5 a legolcsóbb, amin működne, ez használtan jó állapotban és jó akkumulátorral kb. 50.000 Ft körül megy. De akkor már inkább keress egy iPad 6-ot, az kb. 5-10.000-el több, de jobb is, ezen iPadOS 17 van.
Ha van újabb eszközöd, és arra letöltöd ugyanazzal a fiókkal, utána engedni fog feltenni régi verziót. De ha ez lesz az első, akkor sajnos az olcsóbban beszerezhető iPad mini 4 vagy iPad Air 2-re nem tudod feltenni. De akkor már iPad 6 alá ne add szerintem.
Nézegettem az iPad 9-et, használtan 99 ezer Ft-ért már hozzá juthatok ami 100%-os akkuval van és 5 évig legalább lehet rajta a brave böngésző (ha minden évben megemelik a minimum iOS/iPadOS követelményt) lehet emellett döntök.
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!