A Brave böngésző androidon alapból tiltotta a reklámokat, nagyon kedveltem ezért, pár hete viszont már nem tiltja, minden reklám megjelenik, lehetséges, hogy frissítenem kellene?
Szia!
Igen, mindenképp frissítsd. Azért, mert az oldalak harcolni szoktak a reklámblokkolók ellen, és mivel a böngészőt nem frissíted, ezért nem tudja felvenni a harcot az oldalak ellen, ezért hát megjelennek a reklámok. A megoldás az, ha frissíted a böngészőt.
Köszi!
Van a Brave-nek amúgy asztali verziója is?
Nem tudom frissíteni. És egyelőre nem találok benne agresszívra állítható reklámblokkolást, csak ki-be kapcsolót.
Az alatt pedig egy lokális reklámok blokkolását.
Lehet hogy csak az újabb verziókban lehet állítani
És egyébként, nincs szükség a play áruházra, próbáld meg a böngészőböl apk-ben letölteni az új verziót. Hátha
Öreg viszont a telóm, Galaxy Note 2, jó régi 4.3-as droid fut rajta, az 5.0-tól újabb appok nem kompatibik az enyémmel szerintem.
Már a telekom alkalmazást se engedte letölteni, mert nem kompatibi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!