A brave böngésző milyen iOS-tól működik?
Használtan szeretnék régebbi iPad-et venni, brave böngészőn nézném vele a youtube-t (tanulási célra, nem a celebek érdekelnek) és olvasásra. Megnéztem App store-ban hogy ios 15, akkor ios 15 alatt már nem is fog működni? Mert akkor nem sok értelme van régebbit venni, most is csak 2021 meg 2022-esek vannak régi processzorokkal, miért nem tudnak évente frissíteni a kínálatot..? Árban se sokat változik. Esetleg samsung tabletet is meghallgatok, amit szintén minimum 4 évig lehessen használni és addig is működjön rajta a brave böngésző.
Maximum 60 ezret tudok rá szánni, milyen tabletet ajánlotok?
Nem, nem fogok előfizetni a Yt prémiumra.
Esetleg ha nagyon muszáj és megéri, akkor 80 ezerig felmehetünk árban.
Nincs egy normális tablet normális áron a boltokban..
Igen, de ezek gondolom 15ös ios verziót kapták utoljára, aztán már akár idén vagy jövőre ios 16-ot kér a brave böngésző nem? Akkor meg nem lesz az ios 15ön brave?
Én úgy összeségében értettem, hogy a piacon gyér a tablet kínálat, az olcsók 60-80 ezresek 30 ezres androidos telefonnal egyeznek meg.. egyedül a redmi pad se ami még elfogadható csak xiaomit sajnos nem szeretem, volt már mi 11i-m de nem tudtam megszeretni. Tudtommal iPad az ami hosszú távra tervez tableteket csak ami most lehet kapni újonnan 2021-es és 2022-es ipadek vannak, iphone 11 meg 12 proceszorral, nem a legfrissebb ha minimum 6 évre tervezek. Nem egy erőgép kell, de legyen tartós azért.
Aha értem...
Max 60 ezerért szeretnél mindent.
Új is legyen, 6 évig jó legyen, meg még vigye le a kutyát sétálni.
Na ez az ami nem létezik.
Vagy zsebbe nyúlsz, vagy nem veszel semmit.
60ezer az ma már semmire sem elég. Arra biztosan nem amit te szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!