A brave böngésző milyen iOS-tól működik?

Figyelt kérdés

Használtan szeretnék régebbi iPad-et venni, brave böngészőn nézném vele a youtube-t (tanulási célra, nem a celebek érdekelnek) és olvasásra. Megnéztem App store-ban hogy ios 15, akkor ios 15 alatt már nem is fog működni? Mert akkor nem sok értelme van régebbit venni, most is csak 2021 meg 2022-esek vannak régi processzorokkal, miért nem tudnak évente frissíteni a kínálatot..? Árban se sokat változik. Esetleg samsung tabletet is meghallgatok, amit szintén minimum 4 évig lehessen használni és addig is működjön rajta a brave böngésző.

Maximum 60 ezret tudok rá szánni, milyen tabletet ajánlotok?

Nem, nem fogok előfizetni a Yt prémiumra.

jún. 25. 16:25
 1/5 A kérdező kommentje:

Esetleg ha nagyon muszáj és megéri, akkor 80 ezerig felmehetünk árban.

Nincs egy normális tablet normális áron a boltokban..

jún. 25. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
iPad Air 2 és iPad Mini 4 ami már támogatja az iPadOS15-öt és ezektől újabbak mindegyike. 2014 és 2015-ös tabletek ezek. Úgyhogy valamit félrenéztél hogy csak 2 iPadot látsz ami jó lehet...
jún. 25. 17:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, de ezek gondolom 15ös ios verziót kapták utoljára, aztán már akár idén vagy jövőre ios 16-ot kér a brave böngésző nem? Akkor meg nem lesz az ios 15ön brave?

Én úgy összeségében értettem, hogy a piacon gyér a tablet kínálat, az olcsók 60-80 ezresek 30 ezres androidos telefonnal egyeznek meg.. egyedül a redmi pad se ami még elfogadható csak xiaomit sajnos nem szeretem, volt már mi 11i-m de nem tudtam megszeretni. Tudtommal iPad az ami hosszú távra tervez tableteket csak ami most lehet kapni újonnan 2021-es és 2022-es ipadek vannak, iphone 11 meg 12 proceszorral, nem a legfrissebb ha minimum 6 évre tervezek. Nem egy erőgép kell, de legyen tartós azért.

jún. 25. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Aha értem...

Max 60 ezerért szeretnél mindent.

Új is legyen, 6 évig jó legyen, meg még vigye le a kutyát sétálni.

Na ez az ami nem létezik.

Vagy zsebbe nyúlsz, vagy nem veszel semmit.

60ezer az ma már semmire sem elég. Arra biztosan nem amit te szeretnél.

jún. 25. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
És ha egy noname-t pl teclast-t veszek, meddig bírja szerinted? 30 ezer környékén. Nem sok mindenre kell, csak internet, youtube és nagyon másra nem is kellene.
jún. 25. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!