Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a neve annak a funkciónak...

Mi a neve annak a funkciónak a tévéknél, hogy ne kelljen külön box amibe a szolgáltató rakja a kártyát? Elnézést de nem tudom megfogalmazni, nő vagyok. Folyt. lentebb.

Figyelt kérdés

Szóval adott egy nyaraló Erdélyben, ahová kábel tévé van bekötve. Két szoba van, két tévével, de mindkettőhöz adott a szolgáltató egy boxot (nem tudom mi a helyes neve) amibe kártyát tettek bele, azon keresztül működik.

A szolgáltató mondta, hogy egy újabb típusú tévénél már nem szükséges ez a box, így kevesebbet is fizetnénk.

Kérdésem, hogy milyen típusú tévét keressek amihez már nem szükséges a box?

szept. 21. 11:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 Nekem pont műholdas van (DirectONE) , náluk lehet kérni külön, hogy ne "dobozt", hanem CM modult küldjenek. Nálam pont így van, vagyis a kábel közvetlenül a TV-ba megy. (DVB-S kompatibilis TV kell hozzá)
szept. 23. 18:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Kábel van a nyaralóba.

Végülis nem is olyan fontos ez a box téma, igazából tévé cserét tervezünk oda, emiatt gondoltam akkor már legyen box nélküli, de nem fontos.

Itthon nekünk LG Oled van, de nyaralóba használtat szeretnénk venni 60.000 körül, aminek szép a képe, ez a fontos, hogy élvezhető legyen az Oled után.

szept. 23. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!