Mi a neve annak a funkciónak a tévéknél, hogy ne kelljen külön box amibe a szolgáltató rakja a kártyát? Elnézést de nem tudom megfogalmazni, nő vagyok. Folyt. lentebb.
Figyelt kérdés
Szóval adott egy nyaraló Erdélyben, ahová kábel tévé van bekötve. Két szoba van, két tévével, de mindkettőhöz adott a szolgáltató egy boxot (nem tudom mi a helyes neve) amibe kártyát tettek bele, azon keresztül működik.
A szolgáltató mondta, hogy egy újabb típusú tévénél már nem szükséges ez a box, így kevesebbet is fizetnénk.
Kérdésem, hogy milyen típusú tévét keressek amihez már nem szükséges a box?
szept. 21. 11:27
2/12 anonim válasza:
Szerintem szinte minden ma kapható(~15-20 éve)kaphatóban van CA modul,egy 6cm széles nyílás a tv oldalán az USB és a bekapcsoló gomb környékén.
3/12 A kérdező kommentje:
Szuper, nagyon szépen köszönöm.
szept. 21. 15:40
4/12 A kérdező kommentje:
szept. 21. 16:24
5/12 anonim válasza:
Nagyon kevés ez a felbontás ekkora méretben, sőt, már a 32 incheseknél is.
Sikerült megtalálnod a legrosszabb tévét ezen az áron, nézz valami másat.
6/12 anonim válasza:
A boxot ki tudod kerülni egy CM modullal, de a szolgáltató által biztosított kártyára ugyanúgy szükséged lesz, amit nagy valószínűséggel nem fognak ingyen adni.
7/12 A kérdező kommentje:
5#. Értem, köszönöm. Akkor nézek mást.
6#. Igen, valószínű, viszont az egyszeri díj lenne, a box meg havonta x összeg.
szept. 21. 18:40
8/12 anonim válasza:
Úgy tudom csak egy kártya ingyenes, második már fizetős...bár lehet szolgáltató függő
9/12 A kérdező kommentje:
Lehetséges, nem tudom.
szept. 21. 22:41
10/12 anonim válasza:
Ha muholdas akkor nem lehet kikerulni a set-top-boxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!