Airpods pro 2-t érdemes venni vagy inkább az új Airpods 4-t aktív zajkitolással? Van olyan jo hangzású a 4 mint a pro 2? Mivel most jelent meg nem tudom kipróbálni. Valaki nézett már róla hivatalos tesztet?
Figyelt kérdés
szept. 13. 21:19
1/3 anonim válasza:
Még nem lehet őket megvenni. Az AirPods 4 és a Pro 2 új verziója Szeptember 20-tól lesz elérhető. Nyilván ugyanúgy mint a telefonoknál, az alapmodell jó, a pro pedig mégjobb, de drágább is. Én a helyedben megvárnám amíg kijönnek a tesztek, aztán eldöntheted hogy mire van szükséged.
2/3 anonim válasza:
Én is ezen agyalok. Kiváncsi leszek a zajcsökkentős 4-re. Tesztek még nincsenek, majd jövő hétvégén kezdenek szállingózni. Addig türelem!
3/3 Veteránmacska válasza:
Ha jól tudom 4 óra fülesek üzemideje. Ha tévedek javítsatok ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!