Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van hazai hivatalos Nintendo...

Van hazai hivatalos Nintendo support ahol egy bejelentkezési problémát megtudnának oldani?

Figyelt kérdés
Van erre lehetőség valahol? Mert találtam egy hazai forgalmazói facebook oldalt de ott szerintem ilyennel nem törődnek.

2022. jún. 8. 00:44
 1/3 anonim ***** válasza:

For all queries related to Nintendo Account and My Nintendo, please contact www.nintendo.co.uk/contact (operated by Nintendo Co., Ltd.).

[link]

2022. jún. 8. 01:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Hazai nincs. A fentebb linkelt angliai kapcsolat van.
2022. jún. 8. 06:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Mint megtudtam szerencsére van hazai support, akinek bármi gondja van ide írhat, akár magyarul is.

info@cqe.hu

Megadtam a fiók adatokat (email, születési dátum, legutóbb vásárolt játékok) és pár órán belül kikapcsolták a gondot okozó 2 lépcsős azonosítást, tehát valóban ők azok.

2022. jún. 17. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!