A Samsung hivatalos oldalán láttam, hogy a Galaxy Watch 3 400 USD-ról 90 USD-re le van árazva. Hol van itt a csapda?
Megnéztem más hasonló akcióban lévő termékeket is, de a legtöbbnél volt apróbetűs rész, ami vmi tradeléssel volt kapcsolatban.
Ennél az óránál nincs ilyen rész. Azt írja, hogy vagy hitelre veszem meg, havidíjjal vagy pedig egybe kifizetem a 90 USD-t. Ez hogyan működik?
Az oldalról idézve:
1. excludes tax and shipping/az ár nem tartalmazza az adót és a szállítási díjat
2. Where do you ship to?/Hova szállítunk?
- We will ship your order to any of the 50 states in the U.S./A megrendelést az USA-ban lévő 50 állam bármelyikére szállítjuk.
- We do not ship internationally or to Postal Box or Freight Forwarding addresses./Nem szállítunk nemzetközi forgalomban vagy postafiókra vagy továbbfuvarozási címekre. [link]
1. Akkor ennyi az ár ha becserélsz egy meglévő Samsung/Apple terméket
(send in your qualifying trade-in device to Samsung through the Samsung Trade-In Program)
2. Csak bronz/pink színben érhető el.
Köszi a kiegészítést. (tény, miután láttam, hogy az ár ÁFA-t, VÁM-ot, szállítási költséget nem tartalmaz, meg különben sem szállít külföldre - nem bogarásztam tovább az oldalt :)
"de a legtöbbnél volt apróbetűs rész, ami vmi tradeléssel volt kapcsolatban."
Itt is van.
Trade-in your watch, phone or tablet to get instant credit of $160
No trade-in
$249.99
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!