Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A hivatalos apple oldalról...

A hivatalos apple oldalról rendelve, honnan küldik ki a terméket?

Figyelt kérdés

Aki rendelt már az " [link] odalról, és megkapta a csomagot, azon látszódott hogy honnan küldték a csomagot?

Raktár, bolt, egy cím, vagy akármi.

Neten nem találtam semmi infót, és szakdogához kéne az infó.

Köszi

2022. okt. 16. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Többször is rendeltem az általad írt " [link] oldalról. De ez idáig soha nem is néztem hogy honnan jött a csomag. Viszont a számlán amit a " [link] oldalról rendeltem, a következő áll az eladó részében: "Apple Distribution International Ltd. Hollyhill Industrial Estate Hollyhill, C."
2022. okt. 16. 16:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez nagy segítség volt. Ha jól látom Írország ez a "cím"
2022. okt. 16. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom a szakdogádban mihez kell, de arra figyelj, hogy az eladó az, ahova a pénz megy. A termék nem biztos, hogy fizikailag onnan jön. (Mint ahogy te is csinálhatsz olyat rendelésnél, hogy a számla meg a kiszállítás két külön cím.)
2022. okt. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!