AirPods 2? Vélemények?
#20 Azon röhögök, hogy próbálsz hozzáértőnek tűnni, de csak a hülyeségeket hordod össze vissza. Valami nagyon szar marketing dumát szptál be vagy tényleg ennyire buta vagy? A hangminősége attól függ, hogy a gyártó milyen minőségi alkatrészekből rakta össze és hogyan állította be, nem attól, hogy hogyan van benne a füledben. A net tele van azzal, hogy esik ki az emberek füléből az airpods, de ja biztos mindenki füle szar 😂
"egy AirPods chip direkt apple vasakra van fejlesztve, az AirPodokban egyedi chip van!"
A chip ami bennük van a különböző funkciókért felelősek.
"Pl. Egy AriPods halkabb, és máshogy szól Androidon, de viszont egy nem Arpodsban, nem működik hangszínszabály, Adnroidon már igen!"
Totál bs, ugyanolyan mindkettőnél. A nevét meg igazán megtanulhatnád leírni, illete fogalmazni is. Fogalmam sincs mit akartál a mondatod második felével.
"Mivel nekem volt mind két márkájú bl.füleseim, (JBL, Samsung, Xiaomi, nem gagyik, meg Androidos telefon is, (Samsung S-22) így jobban szakértője vagyok mint te"
Attól nem leszel szakértő, mert vettél valamit. Hogy lehetsz szakértő, ha fogalmad sincs hogyan működnek? "(JBL, Samsung, Xiaomi, nem gagyik" lmao
"a Airpods jobban szólt, minden téren, akár melyikre csatlakoztattam, az Androidnál, a hangzás halkabbak volt a fülesek, mondom azt úgy, hogy én fülem nagyon jó, és kényes a hangzásra!"
Mondjuk vedd fel a hangerejüket? 😂 Annyira jó a füled, hogy nem tudod mi az a jó hangzás...
"Ezzel nem azt mondom hogy nem Airpods nem szól jól, de jobban szólhat, ha egy füles támogatja atpx-t és a telefon is, ha nem, akkor telefon chippjére támaszkodik a füles, és iPhone, hangchippje fejlettebb."
Édes fszom 😂
Ezekre a hülyeségekre már nem is tudok mit mondani. "fejlettebb" miben? 😂 Több szám van benne? 😂
Egyszer azért keress rá a frekvenciaválaszára az érpodszodnak és hasonlítsd össze egy minőségi fülhallgatóéval :)
"20 Azon röhögök, hogy próbálsz hozzáértőnek tűnni, de csak a hülyeségeket hordod össze vissza. Valami nagyon szar marketing dumát szptál be vagy tényleg ennyire buta vagy? A hangminősége attól függ, hogy a gyártó milyen minőségi alkatrészekből rakta össze és hogyan állította be, nem attól, hogy hogyan van benne a füledben. A net tele van azzal, hogy esik ki az emberek füléből az airpods, de ja biztos mindenki füle szar 😂"
Lehet kapni erpodsz 2-t még, az kisebb az nem fog kiesni! vagy ha nem jó, lehet venni más márkát!!
Érdekes, az Apple legsikeresebb terméke az Airapods-ok, pedig nem adnak ki minden évben több tucat füleseket, ennek ellenére az összes közül a legg sikeresebb füles, még annak ellenére is, hogy nem a legg olcsóbb. Biztos azért mert szar! Szerinted...
Ahha... akkor hogy a qva anyámba szól jobban egy AirPods mint egy ugyanolyan árfekvésű füles?? Meg hogy a francba van az, hogy AirPodsoknál nem csúszik a hang?? Érdekes, más márkájú ugyanolyan árfekvésű fülesekbe, kamu Bluetooth 5.3 van, erre külön be kell állítani egy módot hogy ne csússzon a hang, 35 ezres 5.3 jbl-nél csúszott a hang, bekapcsolásnál oké volt, de hangminőség rovására. Akkor ezek nem szotveres trükkök?? Egy AirPods úgy van fejlesztve, hogy semmi trükközés/ beállítás, és ugyanolyan hangminőségbe ad hangcsúszás mentes élményt, szotveres trükkök nélkül, még 5.0 bt verziónál is. A chip miatt
#22 Ember, de kiesik mindegyik, mert nincs semmi ami a helyén tartaná. Ilyen a kialakítása és pont.
"Érdekes, az Apple legsikeresebb terméke az Airapods-ok"
Egyáltalán nem. Az Applenek a legsikeresebb terméke az iphone. Sokan azért veszik az Airpods-ot, mert iPhonejuk van, nem hajlandóak kipróbálni mást, mert hát az nem "Epöl", meg státuszszimbólum, meg elvakultak stb...
"Ahha... akkor hogy a qva anyámba szól jobban egy AirPods mint egy ugyanolyan árfekvésű füles??"
Nem szól jobban... Nézz meg egy frekvenciaválasz grafikont :)
"Meg hogy a francba van az, hogy AirPodsoknál nem csúszik a hang??"
Kedveském, hallottál már olyanról, hogy a szoftver szándékosan csúsztatja a képet, hogy a hang ne késsen? Corsair vezetéknélküli fejhallgatóm van a géphez, Pixel Buds Pro-m is van telefonhoz, lehet látni videókon, hogy egy picit megáll és megvárja, hogy legyen hang. A Bluetooth mindig is késni fog egy picit és így oldják meg, hogy ne tűnjön fel a késés. De ennyire értesz hozzá...
"kamu Bluetooth 5.3 van"
Nincs olyan, hogy kamu BT 5.3 😂 A Bluetooth mindig is késni fog. Szoftveresen lehet trükközni, hogy ne tűnjön fel a késés.
"Egy AirPods úgy van fejlesztve, hogy semmi trükközés/ beállítás, és ugyanolyan hangminőségbe ad hangcsúszás mentes élményt, szotveres trükkök nélkül, még 5.0 bt verziónál is. A chip miatt"
Nem a chip miatt, azzal kitörölheted a segged, ha nincs szoftver mögötte. Azt, hogy ne tűnjön fel a hang késése, szoftveresen oldották meg, hogy később játszódjón le a videó.
"#22 Ember, de kiesik mindegyik, mert nincs semmi ami a helyén tartaná. Ilyen a kialakítása és pont."
Ember, akkor mind ki fog esni, mert a ki alakításuk a többinek is ugyanaz, vagy mégis benne marad egy nem AirPods a füledben, gondolj arra, hogy kis millió márka van, minden féle, míg AirPods-csak 3 típus létezik! Mondtam, lehet venni, gumiharangosat, vagy más milyet kis millió fajta közül más márkát, de akkor sem fog úgy szólni, egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező, ellentétes márka, hasonló árban vele!
" Kedveském, hallottál már olyanról, hogy a szoftver szándékosan csúsztatja a képet, hogy a hang ne késsen? Corsair vezetéknélküli fejhallgatóm van a géphez, Pixel Buds Pro-m is van telefonhoz, lehet látni videókon, hogy egy picit megáll és megvárja, hogy legyen hang. A Bluetooth mindig is késni fog egy picit és így oldják meg, hogy ne tűnjön fel a késés. De ennyire értesz hozzá..."
Édesem ha ilyen egyszerű a dolog miért nem oldják meg, miért kell bele külön, csúszás mentes mód, meg játék mód, akkor tessenek megoldani, 5.3 Bluetooth-on! Ja.. nem érnek rá.. ja, fejletlen a chip. Bocs!Nincs olyan, hogy kamu BT
" 5.3 😂 A Bluetooth mindig is késni fog. Szoftveresen lehet trükközni, hogy ne tűnjön fel a késés."
Miért szívatják akkor a felhasználókat külön bekapcsolással? 35 ezres fejlet 5.3 Bluetooth-al lusták megoldani, , inkább 7 ezerrel drágábban airpods 2.
"Nem a chip miatt, azzal
kitörölheted a segged, ha nincs szoftver mögötte. Azt, hogy ne tűnjön fel a hang késése, szoftveresen oldották meg, hogy később játszódjon le a videó."
Akkor kitörölheted a segged a fejlett, bluetooth verziókkal, ha arra se képesek mint az AirPods-ok. Oldják meg akkor mint az Apple.
Ne röhögjél... ne szapulj egy olyan terméket, ami világ siker, több millió ember szereti. Csak te tartozol a selejt fülformák kis táborába, nem a gyártó tehet arról hogy te így lettél összerakva
#24"akkor mind ki fog esni, mert a ki alakításuk a többinek is ugyanaz"
Nem ugyanaz..
"kis millió márka van, minden féle, míg AirPods-csak 3 típus létezik"
Ok, és?
"Mondtam, lehet venni, gumiharangosat, vagy más milyet kis millió fajta közül más márkát, de akkor sem fog úgy szólni, egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező, ellentétes márka, hasonló árban vele!"
Így van, mert jobban fog szólni egy Sennheiser 😂
"Édesem ha ilyen egyszerű a dolog miért nem oldják meg, miért kell bele külön, csúszás mentes mód, meg játék mód, akkor tessenek megoldani, 5.3 Bluetooth-on! Ja.. nem érnek rá.. ja, fejletlen a chip. Bocs!Nincs olyan, hogy kamu BT"
Egyáltalán tudod mik a különböző BT verziók között a különbségek? Te is csak a számok embere vagy, ha nagyobb a szám akkor biztosan jobb 😂 Ráadásul mindkét eszköznek támogatnia kell a BT verziót, hogy tudja használni az újabb verzió adta funkciókat.
"Miért szívatják akkor a felhasználókat külön bekapcsolással? 35 ezres fejlet 5.3 Bluetooth-al lusták megoldani, , inkább 7 ezerrel drágábban airpods 2."
Külön bekapcsolással? Nekem sosem kellett semmit külön bekapcsolni 😂
"Akkor kitörölheted a segged a fejlett, bluetooth verziókkal, ha arra se képesek mint az AirPods-ok. Oldják meg akkor mint az Apple."
A BT még mindig csak egy chip és nem szoftver. És képzeld megoldották.
"Ne röhögjél... ne szapulj egy olyan terméket, ami világ siker, több millió ember szereti. Csak te tartozol a selejt fülformák kis táborába, nem a gyártó tehet arról hogy te így lettél összerakva"
Mi lenne ha értelmes érveket hoznál fel ahelyett, hogy a hülyeséget ismétled? Világsiker lol Az emberek nagyrésze nem azért vette, mert olyan minőségi hanem mert birkák és mennek egy márka irányába, ezt reklámozzák, ezen van a kedvenc márkájuk és megveszik. Nem néznek teszteket, nem olvasnak utána, fogalmuk sincs milyen egy minőségi hangzás és igen, te is ezek közé tartozol. Millió embernek van, igen, és? Audija is millió embernek van, közben egy rakás hulladék. Semmi köze nincs a fülnek a hang minőségéhez, a frekvenciaválaszban elég sokat elmond róla, de szerintem azt sem tudod miről beszélek, mert válaszolni nem tudtál erre még mindig. És de röhögök, mert szakértőnek akarsz tűnni, de még minimálisan sem ismered a működését 😂
Én először Skullcandyt vettem. 1 nap alatt bexart az egyik fele, lehet nem volt szerencsém. Egyébként a hangzása teljesen jó volt, azzal nem volt probléma. Visszamentem, ahol vettem, visszavették, vettem egy JBL-t. Hangzás ismét jó, erre bexart a töltőtok.
Visszavittem, vettem egy épöl fülest, azóta is az van, műxik teszi a dolgát.
Szerintem direkt volt úgy megcsinálva, hogy más ne nagyon működjön, de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!