Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Airpods 2-őt használhatok...

Airpods 2-őt használhatok samsung telefonnal gond nélkül?

Figyelt kérdés

Szóval az airpodsok alapból bejönnek régóta,mert letisztultak és nincsen gumiharang és amiatt sokkal kényelmesebbnek látom mint a gumiharangos füles társait...

Samsung galaxy a54-em van és szeretem.

Samsung fülesen is gondolkoztam főleg az új buds 3-an,de nem tudom melyik lenne jobb a buds 3 vagy a airpods 2 és hogy ha megveszem a buds 3-at akkor utána mivan ha nem lesznek tovább olyan fülesei a samsungnak mint az a sima buds 3 ami gumi nélküli?

Lehetne ez a kérdésem is akkor hogy buds 3 vagy airpods 2 csak még a buds 3 ki sem jött:DD

aug. 12. 22:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Igen, az airpodshoz nem kell iphone.
aug. 12. 22:18
 2/14 anonim ***** válasza:
50%

De kell az Airpodshoz iPhone.

Működik más telefonnal is, de csak sima fülesként.

Semmi funkció nem fog rajta működni. Csak ad hangot és ennyi.

Tehát azokat a funkciókat amikkel reklámozzák nem fogod tudni használni a samsungon!!

aug. 12. 23:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Én samsungal használok airpodsot, müködik tökéletesen egyböl csatlakozik, vezeték nélküli töltés is megy 👍
aug. 12. 23:51
 4/14 anonim ***** válasza:
61%

A Buds3 már több mint egy hónapja kapható a márka boltokban :D Szerintem zseni lett.

Én úgy vagyok vele hogy akkor lehet teljesen körűen jól kihasználni egy terméket ha azt a saját brandjéhez van csatlakoztatva :)

aug. 13. 00:25
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Vegyél inkább egy normális fülhallgatót. Sennheiser ezerszer jobb, mint az érpodsz és még csak nem is esik nem olyan könnyen
aug. 13. 01:05
 6/14 A kérdező kommentje:

Akkor még gondolkozom hogy samsung legyen vagy más márka és lehet mégis újrapróbálkozok a gumihaeangos megoldással.

Csak az lesz a para ha kifizetek 60 ezret és majd szépen ki esik a fülemből vagy nem illeszkedik jól:D

Vettem már a mostani fülesemhez is egy memóriahabos gumiharangot,de 3 nap után elszakadt.

aug. 13. 06:23
 7/14 Morzsi007 ***** válasza:
25%

Az Airpods és az iphone jól működnek egymással és jobban szól, mint pl, ha mással használnád. Minden zenei műfaj élvezetes vele. Sennheiser fülesnek nem fekszik minden fajta zene, de ami igen, azzal kiemelkedően szól. Persze kinek milyen hangzás tetszik.

aug. 13. 07:37
 8/14 anonim ***** válasza:
16%

3fülhallgatót is vettem régen 20ezer ft-ért mert sporolni akartam,mindegyiket vihettem vissza.Nem említek márkát,nem akarom fikázni,biztos belenyúltam a gyári hibásokba.Aztán vettem egy airpods 2.használtam 2évig,sajnos elhagytam.Beruháztam egy pro-ra,szeretem,nagyon jol szol foleg spotify-on,ott jobb a zene minősége.Ezt csak azért írom,mert látom már valaki fikázza.

Elméletileg,a funkciók,hogy zajkioltás,sztereó hangzás beállításai stb stb,ezek iphone telefonon vezérelhetőek,illetve talán a zene minősége is jobb így ,bár ebbe nem vagyok biztos.

aug. 13. 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Ui: Airpods 2-n nincs zajkioltás stb,ha jól emlékszem csak a lokátor a funció,amit akkor látsz,ha rávagy csatlakoztatva.Szóval amúgy szerintem ha nagyon ezt a fülhallgatót akarod akkor beruházatsz egyre
aug. 13. 09:27
 10/14 Morzsi007 ***** válasza:
50%
Nekem is volt anno még az 1. generáció. Szerettem, jó volt.
aug. 13. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!