Airpods 2-őt használhatok samsung telefonnal gond nélkül?
Figyelt kérdés
Szóval az airpodsok alapból bejönnek régóta,mert letisztultak és nincsen gumiharang és amiatt sokkal kényelmesebbnek látom mint a gumiharangos füles társait...
Samsung galaxy a54-em van és szeretem.
Samsung fülesen is gondolkoztam főleg az új buds 3-an,de nem tudom melyik lenne jobb a buds 3 vagy a airpods 2 és hogy ha megveszem a buds 3-at akkor utána mivan ha nem lesznek tovább olyan fülesei a samsungnak mint az a sima buds 3 ami gumi nélküli?
Lehetne ez a kérdésem is akkor hogy buds 3 vagy airpods 2 csak még a buds 3 ki sem jött:DD
aug. 12. 22:09
11/14 A kérdező kommentje:
Nekem az lenne belegondolva a lényeg,hogy a minősége a zenének ugyanolyan legyen és ugyanolyan hangos mint iphone-on.
Lehet ez értethetetlennek hangzik.
Azt tudom,hogy plusz funkciók nem működnek androidon
aug. 13. 16:58
12/14 A kérdező kommentje:
spotify-on használnám szinte telefonon én is zenét bele értve.
aug. 13. 17:03
13/14 anonim válasza:
Hirtelen azt hittem, hogy én írtam ki ezt a kérdést, mert nekem is A54-em van, és AirPods 2-őt használok. :D
14/14 A kérdező kommentje:
:)
aug. 14. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!