AirPods 2? Vélemények?

Figyelt kérdés
Megéri még 2.generációs Airpodsot venni? Akinek van, mi a véleménye róla? Mennyire hallatszik ki belőle a zene?

aug. 20. 15:02
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
61%
Egyik sem éri meg. Ezerszer jobb fülhallgatókat lehet kapni az áráért.
aug. 20. 21:34
 2/32 Veteránmacska ***** válasza:
21%
Ne hallgass az utolsóra. Akármennyire is jó legyen ár érték arányban egy olcsóbb fülhallgató, nem fog úgy szólni mint egy airpods. Nekem volt Airpodd kettő, Nagyon jól szól és kényelmes olyan mintha nem is lenne füledbe semmi! Na most nekem a hármas típus van az is jó, mélyebben szól mint a kettes mert tele van nagyobb a kialakítása így jobban zárja fület. Mindkettővel jó jársz, De szerintem a kettessel jobban járnál mert az olcsóbb
aug. 21. 03:01
 3/32 anonim ***** válasza:
58%
#2 Nem tudom ki beszélt itt olcsóbbról, én az alap áráról beszéltem. Sennheisert ennyiért már lehet kapni, de most nézem nálunk fele áron is lehet kapni akcióban. És még fülböl sem esik ki, mint az airpods. Mindig nevettem mikor valaki elkezdte keresni körülöttem, mert kiesett a füléből :D
aug. 21. 04:19
 4/32 anonim ***** válasza:
20%

Megéri, mert nagyon jó a hangzása, az akkumulátorja, és a bluetooth jel stabilitása is.

Amúgy szerintem akik szidják az Apple termékeket azok csak azért teszik, mert nincs rá pénzük.

aug. 24. 10:07
 5/32 anonim ***** válasza:
74%
#4 Hát hogyne, azért is van nekem 2x annyibe kerülő fülhallgatóm, mert nincs rá pénzem 😂 Szerintem meg aki apple terméket vesz meg nem tudja mi az a minőség és buta sznob 😂
aug. 24. 18:08
 6/32 Veteránmacska ***** válasza:
25%

Az hogy egy termék kiesik valakinek a füléből, az nem a füles hibája hanem a fülnek a hibája, mindenkinek más a fül formája. És ha valaki füléből kiesik a termék, persze hogy nem szól úgy ahogy elvárnák, mert nem zár a fül rendesen! Felfogta valaki, hahó, nem kell lepontozni egyből végig kell hallgatni a probléma miértjét!

Szarrá lettem le pontozva, Mert nekem bevált az Apple fülese, Le lettem pontozva azért mert én leírtam a tapasztalataimat. Volt nekem minden fajta a fülhallgatóm, Gumis, normál, Rengeteg fajta Xiaomi, stb, Tehát még viszonyítási alapom is van a termékek kapcsán. Az igaz, hogy pl. egy Olcsóbb ár érték arányú füles, ami az árához képest nagyon jó szól, sőt jobban szól mint amit elvár az ember annyi pénzért, ezt aláírom, De én Összehasonlítottam egy 28 000-es Ár érték arány világbajnok fülest egy apple termékkel, pontosabban egy AirPods 2-vel, Ami csak 11 000 Ft-tal- volt drágább, ég és föld a különbség. Egyszerűen egy olcsóbb kínai füles nem ad ki annyi részletet és teret! Ami már nem kínai az majdnem hogy ott van árban ahol az AirPods! Szóval volt nekem JBL, Xiaomi, mindeb fajta, Nincs se ugrották meg az Apple termékek hangzását, És az Apple termékeknek, Strapásabb az akkumulátoruk! Egyszerűen más benne a chip, és ha meghajtók hogy egyszerűen le utánozhatatlanok, ezt úgy kéne megtapasztalni ha normálisak a fületek alakja hogy passzoljon. Az meg nem az Apple termékek hibája a genetikátok

aug. 25. 02:57
 7/32 anonim ***** válasza:
73%
#6 Nem a fül hibája az, hogy a fülhallgató szarul van megcsinálva és kiesik. Egy jól megcsinált fülhallgató nem fog kiesni semmilyen fülböl. Ez airpods meg úgy van megcsinálva, hogy bármilyen fül legyen, kiesik. Bármelyik igazi hangtechnikai cég olcsóbb vagy hasonló árú fülhallgatója jobban fog szólni. Ha mást állítasz, akkor nincs hallásod hozzá.
aug. 25. 04:15
 8/32 anonim ***** válasza:
41%

Mennyi irigy frusztrált ember van itt is 🫵🫵😂😂😂

Amúgy nyugodtan vedd meg, nagyon jó füles.

aug. 25. 09:35
 9/32 anonim ***** válasza:
43%
Caak mondom 7-nek,hogy az én fülembe csak az airpods típusú fükes marad meg, az összes többi kiesik, vagy be se fér
aug. 25. 10:28
 10/32 Veteránmacska ***** válasza:
20%
AirPods pártiak, miért nem nyomtok zőldet?
aug. 25. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!