AirPods 2? Vélemények?

Figyelt kérdés
Megéri még 2.generációs Airpodsot venni? Akinek van, mi a véleménye róla? Mennyire hallatszik ki belőle a zene?

aug. 20. 15:02
1 2 3 4
 11/32 Veteránmacska ***** válasza:
0%

"#6 Nem a fül hibája az, hogy a fülhallgató szarul van megcsinálva és kiesik. Egy jól megcsinált fülhallgató nem fog kiesni semmilyen fülböl. Ez airpods meg úgy van megcsinálva, hogy bármilyen fül legyen, kiesik. Bármelyik igazi hangtechnikai cég olcsóbb vagy hasonló árú fülhallgatója jobban fog szólni. Ha mást állítasz, akkor nincs hallásod hozzá."

Nem az Apple cég tehet róla, hogy szüleid el kurták a füled mikor gyártásod közben! Az AirPods-ok több ezer ember fülformájához van tervezve, valószínű, hogy ti a selejt fület kaptátok, vegyetek gumiharangosat akkor!

aug. 25. 13:52
 12/32 Veteránmacska ***** válasza:
24%
Tudod, a gumiharangos fülesek direkt a selejt fülű embereknek van gyártva, mit ócsároltok, több milló embert kielégítenek az AirPods- ok, az Apple egyik legsikeresebb terméke az AirPods-ok, majd pont ti mondjátok meg hogy szarok! A ti fülformátok, furcsa, így nem halljátok rendesen hogy, hogyan szól! Amúgy meg szerintetek annyira szarok az AirPods-ok kialakítása, hogy minden gyártó másolja!
aug. 25. 14:00
 13/32 anonim ***** válasza:
86%
#11 Nincs már normális érv? Biztos azért van tele az apple saját fórumja kieső fülesekről, mert annyira jól van tervezve a több ezer ember fülformájához. :D Ennyire elvakult nem lehet valaki...
aug. 25. 14:00
 14/32 anonim ***** válasza:
86%
#14 Akkor ezzel sikerült is megerősitened, hogy elfogytak az érvek. Jelentve :)
aug. 27. 04:01
 15/32 Veteránmacska ***** válasza:
20%
Egyszerűen nem akarjátok megérteni, hogyha nem illeszkedik egy AirPods a fületekbe, akkor nem tudjátok meg soha milyen a hangzása, Így összehasonlítani se tudjátok, vegyetek akkor gumiharangosat, mondtam de szóljátok le ha fogalmatok nincs hogy szól!
aug. 27. 23:00
 16/32 Veteránmacska ***** válasza:
20%
El nézést, összehasonlítani össze tudjátok, de úgy nem fair, hogy mivel nem illeszkedik a fületekbe rendesen, és nem adja ki mélyhangokat úgy ahogy kellene! Így persze hogy egy másik ami jobban illeszkedik a fületekbe, azt halljátok jobbnak meg az nem esik ki! hát ez így nem igazságos, inkább ne szólnátok semmit mert gáz!
aug. 27. 23:03
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
#15 #16 Nem értetted meg a mondanivalómat: nem az illeszkedésével van a gond, hanem, hogy semmi nem tartja a helyén, lötyög ide-oda, ugrálsz és kiesik. Tudom milyen a hangja és tudom milyen a hangja az ugyanannyiba kerülő Sennheisernek vagy a drágábbnak.
aug. 28. 02:56
 18/32 Veteránmacska ***** válasza:
25%

Nem futásra, vagy sportra való. De érdekes az én fülemből nem esik ki ha megyek, ha takarítok, meg ha eszek akkor sem esik ki, Ha futnék az más tészta, akkor kimozdulna és ki potyanna de még akkor is sokára. Nem sport Fülhallgató! A fülemből se a kettes generáció, se a hármas generáció nem mozduld ki soha. Azon nem vitatkozok, hogy egy Sennheiser szól úgy, de az nem is kínai olcsó jó ár érték arányú füles, ha nem ott már minőség is van. Sőt abban is igazad van, hogy egy Seinnheiser szól úgy, igen, Androidnál! De iPhone-ba az AirPods szól jobban! Úgyhogy akinek Android ja van vegyen akármien márkájút, szólni fog úgy a telefonjába mint egy apple füles, egy iPhone-ál nem szól úgy egy nem AirPods füles!

Lehet egyszerűsítem! Az iPhon-ál jobban szól ugyanaz a tudású AirPods, Mint ugyanaz a tudású más márka ugyanolyan paraméterekkel Androidnál

aug. 28. 03:19
 19/32 anonim ***** válasza:
75%

#18 Ki beszélt itt sportolásról? Én csak normál használatról beszélek 😂

"Sőt abban is igazad van, hogy egy Seinnheiser szól úgy, igen, Androidnál! De iPhone-ba az AirPods szól jobban!"

Hagyjuk már a hülyeséget légyszi, ez nem így működik 😂

"Úgyhogy akinek Android ja van vegyen akármien márkájút, szólni fog úgy a telefonjába mint egy apple füles, egy iPhone-ál nem szól úgy egy nem AirPods füles!"

Ez szerencsére nem így működik, de te biztosan szakértője van 😂

aug. 28. 04:45
 20/32 Veteránmacska ***** válasza:
25%

"#18 Ki beszélt itt sportolásról? Én csak normál használatról beszélek 😂"

Mit röhögsz?

Akkor a fületek más, abba a kis rétegbe tartoztok, akiknek a gumiharangos füles passzol! Sima viszont vagy jó, vagy nem! Szádba rágtam, hogy ez rámegy a hangminőségre ha nem passzol és nem zár! Az agyadba rágtam hogy ez nem füles hibája, csak nem az olyan fülre volt legyártva mint a tietek, mert a ti fületek formája, nem olyan mint a többségnek, semelyik gyártó nem a maga ellensége, hogy direkt olyat gyártson, ami kiesik, kimozdul. Minden gyártó csinàl statisztikát, hogy az emberek átlag fülformája, és precízen nagyjábol így gyártják le őket! Az, hogy vannak kivételes fülformák, mint neked, attól még nem füles hangzása a xar, hanem nem füled nem kompatibilis vele, vegyél más márkát, de NE szapuld, mert Apple termék!

"Hagyjuk már a hülyeséget légyszi, ez nem így működik 😂"

De bizony ez így van ahogy mondom, mert egy AirPods chip direkt apple vasakra van fejlesztve, az AirPodokban egyedi chip van! Pl. Egy AriPods halkabb, és máshogy szól Androidon, de viszont egy nem Arpodsban, nem működik hangszínszabály, Adnroidon már igen!

"Ez szerencsére nem így működik, de te biztosan szakértője van 😂"

Mivel nekem volt mind két márkájú bl.füleseim, (JBL, Samsung, Xiaomi, nem gagyik, meg Androidos telefon is, (Samsung S-22) így jobban szakértője vagyok mint te, mert kipróbáltam őket, ebbe is, abba is, és a Airpods jobban szólt, minden téren, akár melyikre csatlakoztattam, az Androidnál, a hangzás halkabbak volt a fülesek, mondom azt úgy, hogy én fülem nagyon jó, és kényes a hangzásra!

Ezzel nem azt mondom hogy nem Airpods nem szól jól, de jobban szólhat, ha egy füles támogatja atpx-t és a telefon is, ha nem, akkor telefon chippjére támaszkodik a füles, és iPhone, hangchippje fejlettebb.

aug. 29. 03:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!