A Xiaomi Redmi Pad SE táblagép, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, mennyire érdemes meg venni hosszútávra?
Videófelvételre használnám néha, meg filmnézésre, EarnApp, Honeygain, Pawns app, Pi Network, Bee Network, Hamster Kombat, Telegram, Paypal, OTP Bank, YouTube Vanced, Netfix, HBO MAX, Disney+, Scream, VLC, Tether, Tarr mobil tv, Authy, Facebook, MBH Bank, Uphold, Binance, Google Jutalmak, Gmail, Google Drive, Google Fótok, MEGA, pCloud Asus Webstorage, MediaFire, TeraBox, Uloz to, Brave, Firefox, Telekom.
Xiaomi Redmi Note 7 telefonom van.
Ezt a táblagépet meddig lehet bővíteni SD kártyával?
Amiket felsoroltam azok vannak fent a telefonomon is.
nincs benne mobil modem
csak wifivel lesz halozatod
mehet bele barmilyen micro sdxc
ezekbol 256/512 GB a legelterjedtebb legnagyobb
hogy 1TB ost kezel e velhetoen
altalaban nem szokott modern eszkozoknel ezzel gond lenni
viszont az eleve nem egy elterjedt kapacitasu karyta meg ilyen alapon igy is kerdezheted voln hogy tudsz e 512 nel nagyobbat hasznalni benne
de erre biztos valasz nincs csak ha megtalalsz ilyen tesztet ha van rola
gyarto azt irja igen
up to 1TB
erdekes hogy 256GB os valtozatot nem listaz
* os megjegyzes alapjan ha ez valtozhat eltero regiokban akkor ki tudja hogy sd tamogatas is? elmeletben nem kellene
Gpu tekinteteben nem valami eros
jo lenne tesztet nezned ha fontos, regid es ennek gpu ja menyiben ter el
az is neve alapjan hasonlo kategorias majdnem
Xiaomi telefonommal meg vagyok elégedve gyors pedig van rajta csomó alkalmazások amiket le írtam.
Akkor szerintetek ezzel a Xiaomi tablettel is meg leszek elégedve?
Jól gondolom hogy erősebb gyorsabb ez a tablet mint a telefonom?
Helyeírásellenőrző is van rajta?
Leírni is egy szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!