Használt Ipad-et szeretnék vásárolni 100.000 Ft-ig bezárólag. Melyiket ajánlanátok és miért?
Figyelt kérdés
jún. 20. 18:40
1/5 anonim válasza:
Az iPad 9 használtan ennyiért megy, újban 130 körül, nekem is ilyen van.
Amiért jó választás, hogy még sokáig lesz rá szoftver támogatás. Az iPadOS 18, 19 sőt még a 20-as verziót is biztosan meg fogja kapni, de ezt követően is évekig lesznek hozzá biztonsági frissítések. Szoftveresen még legalább 5 évig jó lesz.
A külső mérete 10,4 hüvelykes, ez az utolsó iPad, melyen van Home gomb és jack (azaz fülhallgató/headset) csatlakozó. A hardver mindennapi feladatokhoz bőven elég és gyors. Persze 100 ezer körül a WiFi-s 64 Gb modell megy.
2/5 anonim válasza:
Bocsánat, elírtam a kijelző méretét, 10,2 hüvelykes, mint az iPad 7 és 8 is. Talán még egy szép állapotú iPad 8 128 Gb tárhellyel, esetleg Cellular változatban megéri ennyiért, de én inkább az iPad 9-et választanám.
3/5 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsi, a cellular mit takar?
jún. 21. 05:46
4/5 anonim válasza:
A Cellular SIM kártyás, azaz mobilinternettel is használható. Viszont drágább egy ilyen iPad.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
jún. 21. 23:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!