Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TV-t keresek ami 50" és tud...

TV-t keresek ami 50" és tud 120-144hz-en működni 4k-ban. tudtok ilyet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Max 50"-os TV-t keresnék (sajna nem fér el nagyobb sehogy se szélességre)

szeretnék rajta gamelni, de nem akarok monitort venni mivel nappaliba lesz és ott TV-nek több haszna lenne. Szóval gaming miatt fontos lenne, hogy egy 100-120-144hz-et kihajtsak belőle és azért a képe is szép legyen, szóval 4k QLED vagy egy normálisabb panel legyen benne, ilyenre tudtok nekem ajánlást adni? Melyik márka melyik tipusa lenne jó választás? nézegettem de nehéz találni ilyen méretbe 100+ Hz-es tv-t.

TCL-nek meg Hisense-nek volt asszem pár modellje de nem tudom azokba milyen panel van, illetve, hogy jó e az OS ezekbe a tv-kbe..

#TV #gaming tv #gamer TV
ma 11:30
 1/1 anonim ***** válasza:

OLED(jobb mint a QLED)LG TVK 120-144HZ tudással.

[link]

Tudom ennek meg az ára nem fog tetszeni :) sajnálom

ma 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!