Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB billentyűzetet keresek...

USB billentyűzetet keresek Linuxhoz! Szerintetek mi alapján lehetek biztos abban, hogy működni fog vele?

Figyelt kérdés
Linux Mint 17. (Egyet már vettem hozzá, az sajnos meg se nyikkan.)
2017. márc. 9. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Billentyűhöz nem kell semmi speciális dolog. Mind működik minden oprendszerrel. Ha driver van, az csak a speciális gombokhoz/funkciókhoz.

Vagy hibás volt a billentyűd, vagy rosszak a BIOS beállítások. Megveheted bármelyiket, legalább sima billentyűzetként működnie kell.

2017. márc. 9. 18:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam, ezért bátorkodtam venni egyet előtanulmányok nélkül. :) Egyik Linuxos gépen sem ment, de WinXp-n sem (igaz, csak Vistától felfelé volt ráírva támogatottság, és semmi extra multimédia és egyéb vezérlés nincs rajta).

Szóval lehet akár rossz is, nem tudom ellenőrizni.

2017. márc. 9. 19:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyértelműen rossz volt, semmivel sem működött. Cseréltem egy ugyanolyanra, és kiváló.
2017. márc. 24. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!