Laci688 kérdése:
Az a problémám lenne hogy az alábbi tablet-hez, - www.beexmobile.com/termekek/beex-flash. Html szeretnék tok+billentyűzetet venni de nem nagyon értek az ilyenekhez?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy van-e ilyen mert keresetem de nem találtam olyat amin van esetleg több micro usb hely hogy tudjak hozzákötni egeret meg akár egyszerre tudjam tölteni is. (ez lenne a fő szempont) Az hogy magyar nem fontos annyira. Eddig ezeket néztem de nem sok használható információt szűrtem le (számomra nem használható, vagy csak nem tudom használni). 1: - www.emag.hu/wpower-7-8-billentyuzetes-tablet-tok-fekete-magyar-tbac0090-8-b/pd/DT1VJ3BBM/ 2: - www.emag.hu/yenkee-ybk-0710bk-7-8-tablet-billentyuzet-45011970/pd/D00F07BBM/ A választ (okat) előre is köszönöm és szép napot mindenkinek.2017. febr. 12. 16:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!