Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi baja a távirányítónak van...

Mi baja a távirányítónak van egy távirányító szétszedtem kimostam kipucultam és még így sem jó kamerával néztem nem világít az infra mi lehet vele? Hogy lehetne életre kelteni?

Figyelt kérdés

ma 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Kell bele elem
ma 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
A nyomtatott áramköri lapon az R28 jelű ellenállást kell kicserélni.
ma 17:34
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Multiméterrel. Ha nem is biztosan kelted életre, de talán közelebb juthatsz a talányhoz.

Remélhetőleg megnézted, hogy nincs kilazulva az IR LED forrasztása, vagy valami látható hajszálrepedést sem fedtél fel.

ma 17:35
 4/4 retektorta ***** válasza:
Nekem régi távirányítóval olyan problémám volt, hogy a gumi billentyűzet hátuljáról lekopott az a réteg, ami a nyákon összezárja az érintkezőt. Nyilván nem mindről egyszerre, csak a gyakran használt gombokról. Keress látható hibát, ahogy előttem írták. Ha nem találsz, nem fogod tudni megjavítani.
ma 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!