Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem nagyon értek a konzolokhoz...

Nem nagyon értek a konzolokhoz. Egy Xbox mindig jó?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem használódik el? Azt tudom hogy egy telefont szét lehet cseszni, és a régebbi telefonok már nem bírják annyira a játékokat. De egy konzol?

Egy konzol mindig bírja ugyanúgy a játékokat, mint új korában? Nem is fogyaszt többet, vagy bármi?

Xbox One és One S érdekel. Persze olyan játékokra gondolok mint amilyet kiadtal rá, például forza horizon 4-5.

jún. 9. 21:00
1 2 3
 1/24 anonim válasza:

"Ami elromolhat, az el is romlik" - Murphy

A telefonnál minden jobb mivel a telefonnak nincs léghűtése, ezért ha eléri a kritikus hőfokot a processzora csökkenti a sebességét, ami lassulással jár.

Túlmelegedés esetén xboxnál is lehet lassulás. Ez minden hasonló gépre igaz. Nincs olyan gép ami örökké jól működne, ez hollywoodi illuzió.

jún. 9. 21:27
 2/24 A kérdező kommentje:

Az xbox one és one S túlmelegedik Forza 4-5el?

Hangos egyébként egy ilyen gép?

jún. 9. 21:39
 3/24 anonim válasza:

nemtudom, sose volt xboxom, de nem a játéktól melegszik túl hanem mert mondjuk elporosodik belül, akkor ki kell tisztíttatni

[link]

jún. 9. 21:54
 4/24 A kérdező kommentje:
Én ezt sose értettem pc-be sem, hogyha valami poros akkor mér hangos.
jún. 9. 22:22
 5/24 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi
jún. 9. 22:23
 6/24 anonim válasza:
69%
Azért hangos ha poros, mert a ventillátorok maximumra kapcsolnak ha túlmelegedés van.
jún. 9. 22:25
 7/24 anonim ***** válasza:
Nem használódik el jobban mint bármilyen elektronikai eszköz. Idővel poros lehet belül és az befolyásolhatja a teljesítményt. Emellett esetleg a merevlemez (Xbox One) elhasználódhat. Annyi szokott lenni, hogy a generáció vége felé előfordulhat hogy újabb játékok rosszabbul futnak mert azokat már új gépekre tervezték.
jún. 10. 08:36
 8/24 Morzsi007 ***** válasza:
Az egyik előnye a PC-hez képest lassabban amortizálódik a “teljesítménye” a jobb optimalizálás miatt. Egy pc-t összerakni, hogy kb úgy vigyen egy adott játékot, mint a konzolon, sokkal többe kerül és több nyűg is van vele, persze azt még minden másra is használható. Ha csak játszani szeretnél, akkor konzol jobb döntés, ha másra is kellene, akkor PC, de drágább lesz.
jún. 10. 14:02
 9/24 anonim ***** válasza:
Az emlegetett optimalizálás inkább erőteljes grafikai butítás szokott lenni. Ugyanúgy új konzolt kell venni, ha élvezni szeretnéd rajta az újabb játékokat. Annyi előnye van PC-hez képest, hogy erősebb hardvert olcsóbban kapsz (hadsereg ezért használt anno xbox-okat számítógépek helyett), tehát jobb az ár/érték aránya, ill. könnyebb eladni, amit bele lehet tenni az új konzol árába. Hogy xbox vagy ps-t veszel, az attól függ, hogy melyik exkluzív játékait szereted jobban.
jún. 10. 15:05
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Nekem nincs szükségem olyan új játékokra mint pl a gta 6 stb. Forza 4-5, Mortal kombat 11 szintű játékok nekem bőven elég. De persze szép grafikával és minimum 60fps-vel

Remélem a szép grafika és fps is jó lesz.. :)

Szerintek az xbox one/one S, 1-3 év múlva is jó lesz?

jún. 10. 15:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!