Nem nagyon értek a konzolokhoz. Egy Xbox mindig jó?
Úgy értem, nem használódik el? Azt tudom hogy egy telefont szét lehet cseszni, és a régebbi telefonok már nem bírják annyira a játékokat. De egy konzol?
Egy konzol mindig bírja ugyanúgy a játékokat, mint új korában? Nem is fogyaszt többet, vagy bármi?
Xbox One és One S érdekel. Persze olyan játékokra gondolok mint amilyet kiadtal rá, például forza horizon 4-5.
"Ami elromolhat, az el is romlik" - Murphy
A telefonnál minden jobb mivel a telefonnak nincs léghűtése, ezért ha eléri a kritikus hőfokot a processzora csökkenti a sebességét, ami lassulással jár.
Túlmelegedés esetén xboxnál is lehet lassulás. Ez minden hasonló gépre igaz. Nincs olyan gép ami örökké jól működne, ez hollywoodi illuzió.
Az xbox one és one S túlmelegedik Forza 4-5el?
Hangos egyébként egy ilyen gép?
nemtudom, sose volt xboxom, de nem a játéktól melegszik túl hanem mert mondjuk elporosodik belül, akkor ki kell tisztíttatni
Köszönöm mindenkinek! Nekem nincs szükségem olyan új játékokra mint pl a gta 6 stb. Forza 4-5, Mortal kombat 11 szintű játékok nekem bőven elég. De persze szép grafikával és minimum 60fps-vel
Remélem a szép grafika és fps is jó lesz.. :)
Szerintek az xbox one/one S, 1-3 év múlva is jó lesz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!