Nem nagyon értek a konzolokhoz. Egy Xbox mindig jó?
Úgy értem, nem használódik el? Azt tudom hogy egy telefont szét lehet cseszni, és a régebbi telefonok már nem bírják annyira a játékokat. De egy konzol?
Egy konzol mindig bírja ugyanúgy a játékokat, mint új korában? Nem is fogyaszt többet, vagy bármi?
Xbox One és One S érdekel. Persze olyan játékokra gondolok mint amilyet kiadtal rá, például forza horizon 4-5.
Köszi!
Azt írja a forza 5 fut 1080p 60fps vel
Az Xbox One / PS4 generációban a gépeknek nagyon gyenge mobil processzora volt. A játékok több mint 90%a 30fpsel fut rajtuk. Az előző Xbox 360 /PS3 generációban is így volt. Ennek sok oka van, de az most mindegy. Az Előző generációban mindkét gyártó kiadott egy "fél"újgenerációs gépet, a PS4 Prot és az Xbox One Xet. Ezekben sokszor volt egy 60fps mód is.
A mostani Xbox Series X|S és PS5 generációban a legtöbb játéknak van egy 30 és egy 60fps módja, sőt néha 120fps is. A 30fpsnél a legnagyobb a felbontás és a legjobb a grafika, a 60nál kevésbé. Ha 60fpsel akarsz játszani akkor az One/PS4et felejtsd el. PS5ből csak egyfajta van, Xbox Seriesből az X a PS5el egyenértékű ahol van 60fps mód és a Series S meg egy kisebb tudású ahol legtöbbször nincs.
A Forza Horizon 5 Xbox Oneon 1080p30fps, Xbox One Xen közel 4K30fps, Xbox Series Sen 1080p60fps vagy 1440p30fps, Xbox Series Xen 1440p60fps vagy közel 4K30fps. Persze a grafikai részletesség is nagyban különbözik One és Series között.
Ismétlem, ha 60fpst akarsz akkor Xbox One-nal csalódni fogsz.
Köszönöm! Akkor a sima One-ot biztosan kihagyom. Bár nem tudom, hogy észre venném-e a 30fps és 60fps különbséget
Eddig azt hittem a sima Xbox One jobb, és az S ilyen lite-os verzió
De úgy tűnik az S jobb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!