Yxcvbnml kérdése:
Steam en megvásárolt AC játékot nem tudja befogadni az Uplay,de miért?
Figyelt kérdés
Megvásároltam Steam en az Assassins creed originst és játszottamis vele pár orát,de ezután letöltöttem az Ubisoft Connect-et és probléma merült fel.Ubisoft azt mondja,hogy hiba lépett fel a termékhez kapcslolódó jogosultság ellenörzése során, ezt dobja ki miután meg nyitom nem tudom miért nem tudja össze kötni a kettötmáj. 27. 18:08
2/5 A kérdező kommentje:
Semmit azt irta még az üzenetben ha nem tudom megoldani a problémát akkor beszéljek az ügyfél támogatoval,de mikor erre az opcióra rá mentem nem történt semmi.
máj. 28. 00:35
3/5 A kérdező kommentje:
Letöröltem az Ubisoft connect et az eset után,de esem volt megoldás mert utána már követelte a steam,h telepiccsem az uplayt. Ezután letöröltem a steam et az összes játékkal eggyütt és ujra letöltöttem,de esem segitett
máj. 28. 00:37
4/5 anonim válasza:
Indíts mindent rendszergazdaként úgy próbáld.
5/5 A kérdező kommentje:
Sejtettem,h lessz egy ilyen válasz, igen állandó rencer gazdai jogosultságot adtam az uplay nak, ez csak rontott rajta igy még hiba üzenetet sem dobott ki csak simán nem indult el.A steam el is megtettem ezt ott sem volt eredmény
máj. 28. 01:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!