Az Escape from Tarkov-ot miért ilyen nehéz megvásárolni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 01:07
1/7 anonim válasza:
Nehéz? Nekem kb. 5 kattintásból állt- és ahogy nézem, nem nagyon változott a módszer azóta sem. Neked mi a nehéz benne?
2/7 anonim válasza:
Én se értem mi vele a gond, direkt rálestem most ott van fenn Steamen simán megveszed,e nnyi.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
#2: Na, az meglepne, mert nincsen fent Steamen. Csak a saját oldalukról lehet megvásárolni.
5/7 anonim válasza:
Jó, éjjel tényleg benéztem, de mentségemre szóljon ezt hozta ki ahogy rákerestem a google:
:D :D
6/7 A kérdező kommentje:
azt olvastam előtte, hogy direkt megnehezítik hogy így érjék el a játék exkluzivitását
2023. aug. 14. 01:38
7/7 anonim válasza:
#6: Akkor most már tudod, hogy hazugság. Éppen elég exkluzivitás az, hogy nincs Steamen, és néha tíz percet kell várnom a bejelentkezésre... :)
Egyébként egyre több játék fejlesztője hagyja ki a Steamet a korai fejlesztési szakaszban (bár a Tarkov már vagy három éve Early Access), hogy ne kelljen a Valve-nak leadni a 30%-ot, amit a bevételek után lehúznak tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!