Megvásárolt/eredeti CSGO után miért a gagyi ingyenes CS2-t kaptam meg?
CSGO megszűnése után felháborítónak tartom, hogy nem kaptam elsődleges hozzáférést a CS2-höz, hiszen én megvettem annó a CSGO-t, amiből a CS2 lett. Adtam pénzt érte, ennek ellenére ugyanazokkal kell játszanom, akik ingyen letöltötték.
Van erre valami megoldás? Hol lehet reklamálni?
"Adtam pénzt érte"
Nem. Te a régiért fizettél.
1. válaszoló -> Igen, de azt a játékot önkényesen eltörölték a görények, emiatt teljesen jogos a kritikám.
2. válaszoló -> Tájékozódtam, külön vannak azt tudja mindenki, de attól még én az ingyenes verzióba vagyok, annak ellenére, hogy eredeti CSGO-m volt. A CS2 most kínálja magát, hogy fizessek elő elsődleges verzióra.
Nem jogos, hogy újra meg kell venni. Reklamálhatnál ettől függetlenül, de majd berakják a 200 ezer másik mellé a lomtárba. Visszatérítésre szintén nem leszel jogosult, mert az a Prime amit megvettél, annak kihasználtad az előnyeit amit biztosított (akár több száz vagy ezer órán keresztül).
#6: vissza tudsz frissíteni CS:GO-ra a beta-k listájában, de a kompetitív szervereken már csak a CS2 fut.
miért kellene fizetni?
évek óta ingyen van, én 2021-ben ingyen szereztem be és 2023-ban ingyen tudtam update-elni a 2-re
#8 és #9
Köszi a kommenteket, ezekkel mind tisztában vagyok, a CSGO megjelenése óta volt meg nekem, sok évig nem volt ingyenes..
A prémiumért kell fizetni és épp ez a baj, hiszen én prémium besorolásba voltam CSGO-ba is, mert az megvettem és mivel abból lett CS2 ergó sztm alanyi jogon járna itt is a prémium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!