Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megvásárolt/eredeti CSGO után...

Megvásárolt/eredeti CSGO után miért a gagyi ingyenes CS2-t kaptam meg?

Figyelt kérdés

CSGO megszűnése után felháborítónak tartom, hogy nem kaptam elsődleges hozzáférést a CS2-höz, hiszen én megvettem annó a CSGO-t, amiből a CS2 lett. Adtam pénzt érte, ennek ellenére ugyanazokkal kell játszanom, akik ingyen letöltötték.

Van erre valami megoldás? Hol lehet reklamálni?

2023. dec. 29. 23:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

"Adtam pénzt érte"

Nem. Te a régiért fizettél.

2023. dec. 30. 00:55
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Inkább tájékozódni kéne.... ugyanis továbbra is külön vannak az ingyenes és a fizetős játékosok de mindegy.
2023. dec. 30. 01:05
 3/13 A kérdező kommentje:

1. válaszoló -> Igen, de azt a játékot önkényesen eltörölték a görények, emiatt teljesen jogos a kritikám.

2. válaszoló -> Tájékozódtam, külön vannak azt tudja mindenki, de attól még én az ingyenes verzióba vagyok, annak ellenére, hogy eredeti CSGO-m volt. A CS2 most kínálja magát, hogy fizessek elő elsődleges verzióra.

2023. dec. 30. 02:07
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem jogos, mert akinek megvolt véve a CSGO annak ugyanúgy a " fizetős " CS2 van....
2023. dec. 30. 02:26
 5/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
8%
#3 mert annyit fejlesztettek rajta hogy azt meg kell fizesd, teljesen mas jatek mar
2023. dec. 30. 03:28
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
#5 Teljesen sz@r játék már. Egy forint ami nem sok, annyit nem adnék ezért a remake-elt hulladékért. Továbbá nekem sem tetszik hogy "kötelező" ezt a szennyt játszani az eredeti helyett. Meghagyhatták volna. Szóval kérdezőnek jogos a felháborodása.
2023. dec. 30. 08:39
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

Nem jogos, hogy újra meg kell venni. Reklamálhatnál ettől függetlenül, de majd berakják a 200 ezer másik mellé a lomtárba. Visszatérítésre szintén nem leszel jogosult, mert az a Prime amit megvettél, annak kihasználtad az előnyeit amit biztosított (akár több száz vagy ezer órán keresztül).

#6: vissza tudsz frissíteni CS:GO-ra a beta-k listájában, de a kompetitív szervereken már csak a CS2 fut.

2023. dec. 30. 10:10
 8/13 anonim ***** válasza:
57%

miért kellene fizetni?

évek óta ingyen van, én 2021-ben ingyen szereztem be és 2023-ban ingyen tudtam update-elni a 2-re

2023. dec. 30. 16:45
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell fizetni. Aki komolyabban veszi és lehetőleg az ingyenes módú csaló pistikék nélkül akar nyugodtan játszani, inkább megveszi a prémiumot, mert azzal egy elkülönített játékoscsoportba kerül. Az ingyenest bárki játszhatja, ez a hátránya: ha csal, trollkodik és kitiltják akkor regisztrál egy új fiókot és folytathatja tovább. A prémiumot csak az játssza, aki megvette a prémiumot, és köztük kevesebb lesz aki kidobja a pénzt csak azért, hogy kitiltassa magát (ettől még vannak csalók prémiumban is).
2023. dec. 30. 16:56
 10/13 A kérdező kommentje:

#8 és #9

Köszi a kommenteket, ezekkel mind tisztában vagyok, a CSGO megjelenése óta volt meg nekem, sok évig nem volt ingyenes..

A prémiumért kell fizetni és épp ez a baj, hiszen én prémium besorolásba voltam CSGO-ba is, mert az megvettem és mivel abból lett CS2 ergó sztm alanyi jogon járna itt is a prémium.

2023. dec. 30. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!