Minek van 24V 5A tápkábelje?
Kábel, az csak kábel.
Ha tápegységre gondoltál, monitorhoz valót én is csak 24V / 2A azaz 48 W-ost találnék a lomtáramban.
5 A-os LED-tápegységeket például nem tartok.
Ebből következően én sem tudnám kapásból megoldani, esetleg átalakíthatnék egy PC-tápot, ennek ugyebár van egy kis trükkje. A -12 V ág is tud nagy áramot, ha akarjuk (diódacsere stb.), utána -12 és +12 összesen 24 V lenne.
Hogy te mit tartasz a lomtáradban, azt esetleg az Ezotéria szekcióban tudnák megmondani a spiritiszták, mert nekik van üveggömbjük.
Dani Pityu megindította a nyálelválasztásod? :)
Bármilyen kábel jó ami legalább 0.75 mm2 keresztmetszetű és két eres.
Csak nem értem miért éppen kábelt keresel.
Mint ha nem tudnád mi a különbség a kábel és a hálózati adapter vagy a kábel és a tápegység között.
Kipróbálható 12V / 2A dugasztápról, ami gyakrabban akad egy háztartásban (különböző boxok, routerek).
Sőt, D-osztályú végfok lévén (jó hatásfok), egy szobát meglepően jól behangosít, ennyi tápteljesítménnyel.
Csak azt fogod tapasztalni, ha kicsit jobban feltekered a hangerőt, egyszerűen lefullad beszaggat, de baja nem lesz.
De elvileg már 9V / 1A táppal is elindul:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!