Kazettákon mi a szerepe a szalag alatt található kis barna kockának?

Figyelt kérdés
[link] Erre gondolok. Elöször arra gondoltam, hogy tisztítja a szalagot, de az lehetetlen, mivel hozzá se ér, meg egy idő után már nem látná el a szerepét sem.
2024. febr. 11. 17:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Hogy a magnófejnél tartsa a szalagot?
2024. febr. 11. 17:33
 2/17 anonim ***** válasza:
Ez nyomja rá a fejre a szalagot.
2024. febr. 11. 17:41
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mostmár értem.

Mégegy dolog. Szétszedtem egy kazettát, viszont összeraktam, és olyan zene szól rajta, amit ezelőtt nem hallottam. Már párszor meghalgattam mindkét oldalát ezelőtt, de ezeket a zenéket nem hallottam rajta. És nem, nem mentek el otthonról. Ez hogy lehetséges?

2024. febr. 11. 17:44
 4/17 A kérdező kommentje:
Konkrétabban Bikini, R-GO meg ilyesmik voltak rajta, diszkós zene sosem. Viszont ez már a második ami ilyen.
2024. febr. 11. 17:45
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
Ez ilyen, minden szétszedésnél megváltozik. Örülj, hogy nem skandináv halál-metál lett rajta.
2024. febr. 11. 17:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem viccelek. Egyetlen logikus magyarázat, hogy vagy véletlenül benyomtam valamikor a recordot, vagy valaki más felvett rá.
2024. febr. 11. 18:05
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Elcserélte valaki a kazettát?

Vagy ha fordítrva raktad vissza a szalagot, akkor visszafele játssza le a zenét, ez a modern diszkózenéhez hasonló lehet.

2024. febr. 11. 18:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy tényleg fordítva raktad vissza
2024. febr. 11. 20:30
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
Az ugye mindenkinek megvan, hogyha fordítva rakja vissza a szalagot akkor is csak az A-B oldal cserélődik meg de nem visszafelé játssza le a számot?
2024. febr. 11. 21:27
 10/17 A kérdező kommentje:

nem, biztosan nem fordítva van benne. Az egyik szám a brooklyn bounce relax ami rajta volt.

Egyik ismerősömnek adtam kölcsön, hogy kipróbáljon egy régi hangcuccot, ami csak kazettát fogad vagy rádió jön be, de egy adást se talált, mindegy is

lehet ő vette rá a 2 számot, majd rákérdezek másnap.

2024. febr. 11. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!