Milyen led szalagot vegyek?

Figyelt kérdés
Jó minőségű led szalagot szeretnék venni a szobámba,olyat szeretnék aminek erős a ragasztója,és gyönyörű,erős fényt ad

2023. nov. 12. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 6000 Kelvin színhőmérsékletűt javaslok, ez az aminek fehér a fénye, ettől feljebb kékes, lejjebb meg sárgás. Viszont ami ebből erős, azok már melegednek, ezért alumínium csíkra vannak szerelve, ítt pedig nemnagyon van kétoldalas ragasztója, (az enyémen legalábbis nincs) hanem hővezetőképes ragasztóval kell feltenni, lehetőleg szintén valamilyen alu profilra ami elvezeti a hőt.

Én ilyent javaslok, de léteznek többféle teljesítményben ezek

[link]

2023. nov. 12. 12:14
 2/3 A kérdező kommentje:
RGB led szalagot szeretnék
2023. nov. 12. 12:42
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezeket mind sínbe kell rakni, különben tönkremennek, meg leválnak a felületről, szerintem amit #1-es javasol, azt érdemes megfontolni.
2023. nov. 12. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!