Vettem egy led szalagot de nem működik nem tudom miért?
Vettem egy led szalagot pont ma vettem át. A dobozban volt ugye a led szalag meg egy usb csatlakozó. És barhogyis néztem szerintem kellett volna bele egy controller vagy micsoda. Mert ha bedugom, világít a bátyja de a távirányító sem meg az app sem működik vele.
Ezt vettem (igen bevállaltam hogy kínai de nem hittem volna hogy ennyire szar lesz)
Az app bluetoothon vezérni, a távirányító rádiós és elemmel működik.
A leírása tartalmazza a beüzemelés lépéseit.
Ha elárulod, hogy hol akadtál el, könnyebben lehet segíteni.
Kétlem, hogy ez így működik, főleg nem simán csak USB-ről, ami ugye 5 voltos, viszont a LED szalagok meg 12 Voltosak, vagyis valami külső táp is biztos kell hozzá.
"...szerintem kellett volna bele egy controller"
Ott van a kábelen (a linked szerint) A tieden nincs?
Egyébként 5m RGB LED szalag 5V USB-ről elég necces a teljesítményfelvétele miatt!
Nehéz elképzelni hogy egy standard USB bírja.
Nem működik mert van egy aksim ami elvileg tamogatja a 12 voltot usb-n meg villog is.
De az app nem találja es tudom a linkemen hogy 32 es betűvel oda van irva hogy qr kód ide meg oda de nem az a baj hogy nem adtak hanem a kontroller is teljesen mashogy néz ki de majd megprobalok kepet kuldeni hogy jobban lássátok
Itt vannak képek róla nezzetek meg a kontroller marmint ami a közepén van, az mintha nem ugyanolyan lenne nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!