Vettem egy led szalagot de nem működik nem tudom miért?

Figyelt kérdés

Vettem egy led szalagot pont ma vettem át. A dobozban volt ugye a led szalag meg egy usb csatlakozó. És barhogyis néztem szerintem kellett volna bele egy controller vagy micsoda. Mert ha bedugom, világít a bátyja de a távirányító sem meg az app sem működik vele.

Ezt vettem (igen bevállaltam hogy kínai de nem hittem volna hogy ennyire szar lesz)

[link]

2023. ápr. 22. 12:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az app bluetoothon vezérni, a távirányító rádiós és elemmel működik.

A leírása tartalmazza a beüzemelés lépéseit.

Ha elárulod, hogy hol akadtál el, könnyebben lehet segíteni.

2023. ápr. 22. 12:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát ott akadtam el hogy előszöris kellett volna valamilyen qr kodnak lennie a csomagolásban de nem volt
2023. ápr. 22. 13:11
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Kétlem, hogy ez így működik, főleg nem simán csak USB-ről, ami ugye 5 voltos, viszont a LED szalagok meg 12 Voltosak, vagyis valami külső táp is biztos kell hozzá.

https://www.youtube.com/watch?v=-HTX0UENWl0

2023. ápr. 22. 14:17
 4/14 Szirty ***** válasza:

"...szerintem kellett volna bele egy controller"

Ott van a kábelen (a linked szerint) A tieden nincs?

2023. ápr. 22. 15:52
 5/14 Szirty ***** válasza:

Egyébként 5m RGB LED szalag 5V USB-ről elég necces a teljesítményfelvétele miatt!

Nehéz elképzelni hogy egy standard USB bírja.

2023. ápr. 22. 15:55
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem működik mert van egy aksim ami elvileg tamogatja a 12 voltot usb-n meg villog is.

De az app nem találja es tudom a linkemen hogy 32 es betűvel oda van irva hogy qr kód ide meg oda de nem az a baj hogy nem adtak hanem a kontroller is teljesen mashogy néz ki de majd megprobalok kepet kuldeni hogy jobban lássátok

2023. ápr. 22. 15:58
 7/14 A kérdező kommentje:
Na ezt is jol megfogalmaztam xdd tele van hibával
2023. ápr. 22. 15:59
 8/14 A kérdező kommentje:

Itt vannak képek róla nezzetek meg a kontroller marmint ami a közepén van, az mintha nem ugyanolyan lenne nem?

[link]

2023. ápr. 22. 16:08
 9/14 anonim válasza:
Próbáld meg valami combosabb gyorstöltőről megtáplálni. Számítógép, vagy laptop USB csatlakozója nem valószínű, hogy elbírja.
2023. ápr. 22. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy infrás vezérlő, nem megy app-pal, ne is várd, ez nem olyan.
2023. ápr. 22. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!